Ja transfer 04.10o ile dobrze pamietam to miedzy nami jest jakis tydzien roznicy, chyba ze mi sie cos pomylilo
reklama
Olusja1987
Fanka BB :)
No to dobrze. Nie potrafię sobie sama robić zastrzyków. Jeździłam przed punkcja do położnej. Myślałam, że moze na pęknięcie pęcherzyka będzie trza coś brać.Ja nie muszę żadnych zastrzykow robić.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A mi nikt nie powiedzial co i jak no nic .I nie wiem czy do szpitala czy do labo mam isc.To nic zadzwonie tam w poniedziałekGosiu ja muszę iść na progesteron teraz w poniedziałek. Robiłam 10.10 i mam zrobić 16.10
Oczekiwanie2017
@marg88 czy ta ocena "literówki" pod moim postem to celowo?
Ja zauważyłam, że mi też się kiedyś komuś coś głupiego wcisnelo pod wiadomościa (też jakieś "literówki" czy coś w tym stylu) i okazało się, że przeciągając stronę na telefonie coś zalapalo i to przez to. Teraz staram się uważać
gooossia17
A masz to z lekarzem konsultować?A mi nikt nie powiedzial co i jak no nic .I nie wiem czy do szpitala czy do labo mam isc.To nic zadzwonie tam w poniedziałek
Oczekiwanie2017
Jestem po wizycie
Transfer w czwartek cieszę się ogromnie!
Co do leków mam estrofem 3x1.
Fragmin / heparyna od soboty
A z progesteronu tylko lutinus 3x2 - pytanie czy to wystarczy? Sporo z Was miało dodatkowo duphaston. Jest ktoś komu się udało na samym lutinusie?
Dodatkowo w środę będę miała podany intralipid czy ja dobrze pamiętam że działa on trochę jak encorton?
Suuper . U Ciebie to w końcu cykl sztuczny czy naturalny? Jak miałaś owulacje to pewnie progesteron sama wydzielasz.
Evelin83
aj pomylilo mi sie , mialam na mysli @Agnieś191 . przepraszamJa transfer 04.10
Evelin83
mnie tez to czesto sie zdarza, za co z gory przepraszamJa zauważyłam, że mi też się kiedyś komuś coś głupiego wcisnelo pod wiadomościa (też jakieś "literówki" czy coś w tym stylu) i okazało się, że przeciągając stronę na telefonie coś zalapalo i to przez to. Teraz staram się uważać
Oczekiwanie2017
A ja wlasbie tez nigdy nie mialam dupka...
Tylko luteine podjezykowa i dowcipna
Ja z progesteronu mam dupka i crinone. Ale u mnie robi się jeszcze badania przed samym transferem żeby zobaczyć czy nie za mało progesteronu i ewentualnie od razu zwiększają.
reklama
walczaca o szczescie
Ja mam 3 x 1 luteinę dowcipną, i 3 x 2 luteinę podjęzykową. Myślę,że jak ma być dobrze to wystarczy :-)Ja z progesteronu mam dupka i crinone. Ale u mnie robi się jeszcze badania przed samym transferem żeby zobaczyć czy nie za mało progesteronu i ewentualnie od razu zwiększają.
Podziel się: