reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jA już po... wracamy właśnie do domu. Mam dwie blastki i jeszcze jedna będzie czekała na nas ale mam nadzieje ze przyjadę po nią dopiero za około 2 lata jak te maluchy podrosna musi być dobrze... relanium czyli cuda na pozytywne myślenie. Napiszę wam ciekawostkę ze doktor nie zabronił wspolzyc ale ja i tak że względu na bezpieczeństwo będę trzymać się z daleka od męża w nocy.

Super, niech Maluszki trzymają się Mamusi :). Ile godzin przed transferem bralas relanium?

reklama
Sol wiedzialam ze malutka szybciej przyszla na swiat, ale nie sadzilam o tak tragicznym porodzie[emoji20] ciesze się ze malutka zdrowa i wszystko dobrze sie skonczylo. Ja sie boje porodu tu [emoji16] i nie dziwie sie ze masz uraz.
Dziękuję evulek. No taka ta nasza historia zakręcona. Będzie dobrze. Take sytuacje jak nasza nie zdarzają się często. Dużo więcej jest tych pozytywnych rozwiązan i na pewno Twoje też się do nich zaliczy :)

No ja mialam dupka lutinusa i crinone i potem dowalili jeszcze prolutex:eek:
Ale az tyle progesteronu to chyba zadna nie miala:/
Jak był tyle miała to bylabym spokojniejsza

A ja wlasbie tez nigdy nie mialam dupka...
Tylko luteine podjezykowa i dowcipna
Jak ta luteina podjezykowa się nazywa?

Ja mam luttagen i dwa razy dziennie luteina dowcipna i jeszcze prolutex... więc progresteronu mi nie brakuje
Też tak chcę... Boję się mam za mało

Ja mialam dupka lutinusa i prolutex od początku

---27tc---
Kurcze... No większość z Was ma dużo więcej tego progesteronu... Znowu mam się czym martwić

Ja mialam tylko crinone 3x1 i jak widac wystarczylo, skoro nawet plamienia nie bylo przy poronieniu a @ przyszla dopiero po odstawieniu. Nie martw sie na zapas, lekarz wie co robi ✊
Oby! Wizyta była dość chaotyczna
Ja miałam samą luteinę 3x2 i w zupełności wystarczyło :happy: Kciuki!
Na sztucznym byłaś ? Miło wiedzieć że nie tylko ja mam minimum

Suuper :). U Ciebie to w końcu cykl sztuczny czy naturalny? Jak miałaś owulacje to pewnie progesteron sama wydzielasz.
Sztuczny.... Ale sam progesteron i tak marnie rośnie...

Chce dużo dużo progesteronu.... Chcę mieć spokój psychiczny że niczego bąbelkowi nie zabraknie!

reklama
Do góry