walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Taki sam mam zamiar ;-) A przez ile dni będziesz brac?Biorę raz dziennie i już od wczoraj zaczęłam. Nawet lekarz się dzisiaj śmiał że spokojna jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki sam mam zamiar ;-) A przez ile dni będziesz brac?Biorę raz dziennie i już od wczoraj zaczęłam. Nawet lekarz się dzisiaj śmiał że spokojna jestem
namowilyscie mnieEvelin, my jakoś od 11 tc wróciliśmy do normalnego wspołżycia co prawda nie za często co 7-10 dni ale jednak. Też miałam erotyczne sny Jeśli ciąża rozwija się prawidłowo można sobie pozwolić na tę sferę życia
Koniecznie.... i podziel się wrażeniami [/QUOTE]to chyba dzis zmolestuje meza
Aż do 23 czyli do potwierdzenia czy się udałoTaki sam mam zamiar ;-) A przez ile dni będziesz brac?
ja 17 sierpnia mialam transfer, a 20,09 wizyte serduszkowa, wtedy juz ladnie bylo widac wiec mysle ze pare dni wczesniej tez by byloDziewczyny wiem ze jestem dopiero po pozytywnej becie ale juz sie zastanawiam nad wizyta serduszkowa.W szpitalu tam gdzie odbywalismy procedurę do mojej doktow wizyte mam dopiero na 8styczen.
Nie bede tyle czekac przecież.I w ktorym dniu po transferze najlepiej isc kiedy powinno sie pojawic
Na kiedy termin?10 skonczony
Ja miałam wizytę 34dpt i było serduszkoDziewczyny wiem ze jestem dopiero po pozytywnej becie ale juz sie zastanawiam nad wizyta serduszkowa.W szpitalu tam gdzie odbywalismy procedurę do mojej doktow wizyte mam dopiero na 8styczen.
Nie bede tyle czekac przecież.I w ktorym dniu po transferze najlepiej isc kiedy powinno sie pojawic
U mnie [emoji169] bylo 33dptDziewczyny wiem ze jestem dopiero po pozytywnej becie ale juz sie zastanawiam nad wizyta serduszkowa.W szpitalu tam gdzie odbywalismy procedurę do mojej doktow wizyte mam dopiero na 8styczen.