reklama
hope322
Fanka BB :)
@Pixie_Dixie a co u Ciebie. Plamienia ustaly? Jak sie czujesz?
Oczekiwanie2017
Dziewczyny po lekach skurcze się zatrzymały. Właśnie miałam ktg [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Wspaniale, dobrze że od razu lekarze zareagowali i udało się jeszcze przytrzymać Maluszki w brzuszku.
Oczekiwanie2017
Dziewczyny a jak jest z nispa bo mi lekarz nic nie mówił ??
Ja no spe mam 3 razy dziennie po jednej tabletce
Oczekiwanie2017
Ja wzielam jak już zaczęłam swirowac w domu .... a uwierz ze zaczęło mi odbijac łzy itp. Męża jeszcze nie ma więc musiałam sobie sama z tym poradzić .... ale już wraca więc pomoc w drodze. A relanium wzielam dwie godz przed.
Dwie godz.to chyba ok, relanium zdążyło zadziałać. To i ja tak wezmę.
Nie denerwuj się, na pewno zrobiłaś wszystko co tylko można, żeby Maluszki zostały z Tobą.
walczaca o szczescie
To super. Aby sie udalo jeszcze potrzymac maluszki w brzuchu!! :-)Dziewczyny po lekach skurcze się zatrzymały. Właśnie miałam ktg [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Kochana masz cykl naturalny takze organizm sam tez doklada :-) to sie wlasnie luteina nazywaJak był tyle miała to bylabym spokojniejsza
Jak ta luteina podjezykowa się nazywa?
Też tak chcę... Boję się mam za mało
Kurcze... No większość z Was ma dużo więcej tego progesteronu... Znowu mam się czym martwić
Oby! Wizyta była dość chaotyczna
Na sztucznym byłaś ? Miło wiedzieć że nie tylko ja mam minimum
Sztuczny.... Ale sam progesteron i tak marnie rośnie...
Chce dużo dużo progesteronu.... Chcę mieć spokój psychiczny że niczego bąbelkowi nie zabraknie!
Witaj kiedy beta?nie martw sie bolami tez mialam i wariowalam.Witajcie- pierwszy raz
Próbujemy już drugi raz...8dpt 5 dniowa blastka...no i bóle podbrzusza ...a wg. cyklu jutro okres????boję się,że znowu będzie lipa...
reklama
joasiaw1987
Aktywna w BB
10 dpt beta poniżej 1
Podziel się: