reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja wzielam jak już zaczęłam swirowac w domu .... a uwierz ze zaczęło mi odbijac łzy itp. Męża jeszcze nie ma więc musiałam sobie sama z tym poradzić .... :( ale już wraca więc pomoc w drodze. A relanium wzielam dwie godz przed.

Dwie godz.to chyba ok, relanium zdążyło zadziałać. To i ja tak wezmę.
Nie denerwuj się, na pewno zrobiłaś wszystko co tylko można, żeby Maluszki zostały z Tobą.

Jak był tyle miała to bylabym spokojniejsza

Jak ta luteina podjezykowa się nazywa?

Też tak chcę... Boję się mam za mało

Kurcze... No większość z Was ma dużo więcej tego progesteronu... Znowu mam się czym martwić

Oby! Wizyta była dość chaotyczna

Na sztucznym byłaś ? Miło wiedzieć że nie tylko ja mam minimum

Sztuczny.... Ale sam progesteron i tak marnie rośnie...

Chce dużo dużo progesteronu.... Chcę mieć spokój psychiczny że niczego bąbelkowi nie zabraknie!
Kochana masz cykl naturalny takze organizm sam tez doklada :-) to sie wlasnie luteina nazywa :-D

Witajcie- pierwszy raz :)
Próbujemy już drugi raz...8dpt 5 dniowa blastka...no i bóle podbrzusza ...a wg. cyklu jutro okres????boję się,że znowu będzie lipa...

reklama
Do góry