Test sikany przed beta zrobiony . Negatywny.
reklama
Majtunia
Fanka BB :)
W sumie czego mogłam się spodziewać w piatek 13 go.Ktory raz podchodzisz jesli moge spytac?
Mnie majowa porazka zdolowala strasznie ale tylko na chwile potem sie podnioslam i powiedzialam ze walcze do konca.
Masz mrozaczki jeszcze?
walczaca o szczescie
Przykro mi. Trzeba walczyc dalej...!Test sikany przed beta zrobiony . Negatywny.
walczaca o szczescie
Skoro masz mrozaki jeszcze dwa to tak nie mow. Jeszcze sie wszystko moze udac i kolejny transfer bedzie tym szczesliwym!! :-)No i 17 tyś. Za program poszło wpizdu
walczaca o szczescie
Dziewczęta udanego dnia i samych dobrych wieści życzę :-)
aniaAsia222
Nie załamuj się bo po pierwsze beta prawdę Ci powie a test może wyjść oszukany. A po drugie jeśli niestety jednak się nie udało to masz jeszcze dwa mrożaczki. także ta procedura nie jest jeszcze stracona . Trzymam kciuki za twoją bete!!!No i 17 tyś. Za program poszło wpizdu
aniaAsia222
Dziewczyny życzę wam aby ten piątek 13 był dla was wszystkich szczęśliwy
Ja dzisiaj miałam ciężką noc bo najpierw okropny ból głowy mnie obudził i musiałam wziąść apap a pozniej znowu ból brzucha...strasznie długo mam te dolegliwości jeśli chodzi o podbrzusze...czy to normalne ???
Ja dzisiaj miałam ciężką noc bo najpierw okropny ból głowy mnie obudził i musiałam wziąść apap a pozniej znowu ból brzucha...strasznie długo mam te dolegliwości jeśli chodzi o podbrzusze...czy to normalne ???
Fakt data jest straszna... jakoś nigdy w to nie wierzyłam ale dzisiaj się już boję... za kilka godzin transfer i mieszane odczucia.przykro mi że test negatywny ale poczekaj na betę... zawsze pamiętaj że masz jeszcze mrozaczki.W sumie czego mogłam się spodziewać w piatek 13 go.
reklama
Po ktore wrocisz kochana.Pierwszy raz podane dwa zarodki. Mam jeszcze dwa.
Podziel się: