reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bardzo mi przukro ze musicie czekać na tak nie miłe rzeczy.. wiem bo sama przez to raz przechodziłem poronilam w 6 tygodniu chociaż wahowo lekarze nazwali to ciąża biochemiczna a dla mnie to była normalna ciąża tak bardzo się wtedy cieszyłam i powiem szczerze nie umiem się dalej z tym pogodzić chwilami... Ale Wy musicie walczyć dalej tak jak ja podnieść się i iść dalej.... i czekać na swoje szczęście
Dla mnie mój syn jest największą otucha i to dzięki niemu mam siłę walczyć bo wiem ze warto
Kochana czasem są gorsze chwile ale damy radę bo musimy ;) Ja się cieszyłam w czerwcu po pierwszym transferze i pozytywnej becie a potem jak się sparzyłam, tak teraz jakoś na chłodno przyjęłam tą wiadomość o ciąży i być może to mnie uchroniło od sfiskowania. Sama nie wiem co się w mojej psychice dzieje - zawsze się wqrwiałam jak słyszałam, że trzeba znów czekać a teraz chyba ze strachu podświadomie chcę tą chwilę odciągnąć jak najdłużej i nie przerażają mnie te miesiące czekania... To na razie, ciekawe jak będzie np po miesiącu :p

o no to super :) mam nadzieję że jakoś samo pójdzie :*
A powiedzcie mi jak u tego Paśnika jest? Duże ma opóźnienia? Z nim się można też telefonicznie kontaktować czy mailowo? Bo jak dla mnie taka wyprawa to będzie trwała cały dzień i liczę, że obejdzie się bez ciągłego jeżdżenia w te i wewte. I nie wiem jak do niego zagadać
Chyba kiedys mial konsultacje telefoniczne ale już nie ma. Mi mowil ze jak coś zebym maila pisala a jak poprosilsm.o adres to kazal na ten ze strony. Ja wchodzilam 4 o bylo 30 minut gdzieś opoźnienia. Potem sama siedziałam 40 minut w gabinecie. Zalezy od której tego dnia przyjmuje. Ty masz na 15, a jesli przyjmuje od 12 to bedziecie siodmi to moze byc poslizg choc niekoniecznie

Chyba kiedys mial konsultacje telefoniczne ale już nie ma. Mi mowil ze jak coś zebym maila pisala a jak poprosilsm.o adres to kazal na ten ze strony. Ja wchodzilam 4 o bylo 30 minut gdzieś opoźnienia. Potem sama siedziałam 40 minut w gabinecie. Zalezy od której tego dnia przyjmuje. Ty masz na 15, a jesli przyjmuje od 12 to bedziecie siodmi to moze byc poslizg choc niekoniecznie
haha czy my mówimy o tym samym lekarzu?? :D Może jest jakiś drugi paśnik z apc :D bo ten ani maila na str nie ma podanego ani godziny mi się nie zgadzają bo ma napisane że przyjmuje od pn do pt w godz 14-16

A do ilu pokoleń wstecz mam przygotować historię :D Słownictwo jak dla mnie na miejscu - oddaje najwięcej uczuć:laugh2: A do gabinetu mogę wejść z mężem? O jego rodzinę też pyta?
Wchodzisz z mezem:) mnie pytal tylko.o rodzicow i rodzenstwo ale jak chcesz to mozesz przytoczyć historie calej famili :) wez tez te basze teczki bo my sa przeciez tu na forum jedna wielka rodzina:p jak ci kaze brac intralipid to popros o recepte

Hej przepraszam, że dopiero teraz, ale... Znowu jestem w szpitalu. Dostałam już jeden zastrzyk sterydowy na płuca dla Maluchów i jutro drugi. Mam mieć dokładne usg, jesli chodzi o te różnice. Leżałam pod kto z półtorej godziny, z przerwą na Usg, bo nie mogły znaleźć gdzie ktory leży. Tyle tylko, że szlafrok zdążył wysechnąć po jednym szpitalu i znowu...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się tam mam dzielnie kochana.

Wchodzisz z mezem:) mnie pytal tylko.o rodzicow i rodzenstwo ale jak chcesz to mozesz przytoczyć historie calej famili :) wez tez te basze teczki bo my sa przeciez tu na forum jedna wielka rodzina:p jak ci kaze brac intralipid to popros o recepte
kuźwa to se busa z pocztexu bede musiała zamówić żeby całe archiwum zabrać:laugh2:

reklama
haha czy my mówimy o tym samym lekarzu?? :D Może jest jakiś drugi paśnik z apc :D bo ten ani maila na str nie ma podanego ani godziny mi się nie zgadzają bo ma napisane że przyjmuje od pn do pt w godz 14-16
Mail ten ze strony apc-odbieraja je babki z rejestracji i mu przesylaja-tak mi mowil. W ten poniedziałek przyjmowal od 12 a ja bylam 4 na 13

Do góry