reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny niby cieszę się ,że niedługo zacznę stymulację, ale czuję niepokój chyba nie do końca otrząsnęłam się z ostatniej porażki , wahania nastrojów od radości po smutek, jak u schizofreniczki.
Kiedyś potrafiłam bardziej pozytywnie myśleć dziś mam dystans do wszystkiego.
Przepraszam ,że troszkę smęcę ale mam taką potrzebę.

reklama
Dziewczyny a teraz intymne pytanie z rana ☺ jak to jest z sprawami lozkowymi po transferze?? Całkowity post na seks ?? A pieszczoty też odpadają?? Bo jeśli tak to będę spała na misia z mężem tyłek do tyłka i śpi się

Dziewczyny niby cieszę się ,że niedługo zacznę stymulację, ale czuję niepokój chyba nie do końca otrząsnęłam się z ostatniej porażki , wahania nastrojów od radości po smutek, jak u schizofreniczki.
Kiedyś potrafiłam bardziej pozytywnie myśleć dziś mam dystans do wszystkiego.
Przepraszam ,że troszkę smęcę ale mam taką potrzebę.
Każda z nas trochę smeci czasami... już tak mamy. Porażki bolą i ból powraca a razem z nim strach... Ale zalamki to nic nam nie pomogą. Więc uszy do góry... kolejny miesiąc kolejna szansa☺

Dziewczyny a teraz intymne pytanie z rana ☺ jak to jest z sprawami lozkowymi po transferze?? Całkowity post na seks ?? A pieszczoty też odpadają?? Bo jeśli tak to będę spała na misia z mężem tyłek do tyłka i śpi się
My dostaliśmy narazie zakaz a nie wiem do kiedy :) a jeśli chodzi o pieszczoty to też chyba zakaz bo nie można doprowadzić do skurczy macicy żeby zarodka nie wypchnęła. A kiedy się podniecasz to macica ma skurcze ;)

reklama
Do góry