reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ta nowa dr Cię odesłała do szpitala? Może lepiej dla maluszków jak będą pod stałą kontrolą :)
Tak. Była w szoku, że jeszcze nie dostałam sterydów. Nie wiem kiedy ona ma teraz dyżur, bo chce mi zrobić dokładne usg decyzja, czy do domu, czy szpital do cc[emoji24] [emoji24] A te zastrzyki są cholernie bolące[emoji24]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak. Była w szoku, że jeszcze nie dostałam sterydów. Nie wiem kiedy ona ma teraz dyżur, bo chce mi zrobić dokładne usg decyzja, czy do domu, czy szpital do cc[emoji24] [emoji24] A te zastrzyki są cholernie bolące[emoji24]

To dobrze, że jesteście pod taką opieką :)

Hej przepraszam, że dopiero teraz, ale... Znowu jestem w szpitalu. Dostałam już jeden zastrzyk sterydowy na płuca dla Maluchów i jutro drugi. Mam mieć dokładne usg, jesli chodzi o te różnice. Leżałam pod kto z półtorej godziny, z przerwą na Usg, bo nie mogły znaleźć gdzie ktory leży. Tyle tylko, że szlafrok zdążył wysechnąć po jednym szpitalu i znowu...

Mam nadzieję, że wszystko jakoś się unormuje. W szpitalu zadbają o Was (głęboko w to wierzę) i będziesz trochę spokojniejsza.

Mam nadzieję, że ze szpitala wyjdę szybko, bo w środę Pasnik na 12.40 a na 16 ortodonta w Bełchatówie uh..
Jak coś to dawaj znać jakby Ci się miał nieplanowanie przedłużyć pobyt w szpitalu - najwyżej się wymienimy terminem u Paśnika :) oczywiście jak u mnie też będzie ok bo ja we wtorek mam zabieg ale w ten sam dzień mam wyjść do domu

Ojej biedna ale dla dzieciaczkow warto i pocierpiec i polezec. Nawet jak do cc to mysl pozytywnie ze bedziecie pod stala kontrola. A dlaczego zdziwiona ze sterydow jeszcze nie dostalas? To juz po ktoryms tygodniu ciazy sie daje? Czy zdziwiona ze wzgledu ma sytuacje Twoich maluszkow?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

kurde to niedobrze, żeby się to u ciebie nie ciągnęło jak u mnie... a próbowałaś jakiegoś domowego sposobu na wywołanie? kurde u mnie nic nie działa:/
Dziewczyny bardzo mi przukro ze musicie czekać na tak nie miłe rzeczy.. wiem bo sama przez to raz przechodziłem poronilam w 6 tygodniu chociaż wahowo lekarze nazwali to ciąża biochemiczna a dla mnie to była normalna ciąża tak bardzo się wtedy cieszyłam i powiem szczerze nie umiem się dalej z tym pogodzić chwilami... Ale Wy musicie walczyć dalej tak jak ja podnieść się i iść dalej.... i czekać na swoje szczęście
Dla mnie mój syn jest największą otucha i to dzięki niemu mam siłę walczyć bo wiem ze warto

reklama
Do góry