Majtunia
Fanka BB :)
Pobolewa mnie momentami mocno brzuch, a potem nic jak teraz np.. Eh u mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pobolewa mnie momentami mocno brzuch, a potem nic jak teraz np.. Eh u mnie
kochana tylko, że ty czekasz jutro na pozytywną betę i nie przyjmujemy innej wersji :*Mam identycznie.
.kochana tylko, że ty czekasz jutro na pozytywną betę i nie przyjmujemy innej wersji :*
o no to super mam nadzieję że jakoś samo pójdzie :*Kochana mi Pani dr dała tydzień, czy samo pójdzie. A jak nie to farmakologicznie będą w szpitalu wywoływać, jadę do Katowic. Mam. Umówiona lekarka, która wszystko wie co i jak, w razie czego będzie mi zabieg robiła jeśli będzie taka potrzeba. Zna moja historie i powiedział, że wszystko zrobi, żeby wszystko było ok
Ja jestem dopiero tuż po... Dzisiaj 6dpt i beta 32.56Ja na cyklu naturalnym w ogole zadnych lekow nie mialam, oprocz oczywiscie ovitrelle. Udalo sie. Teraz na sztucznym biochemiczna. Stwierdzilam, ze skoro za pierwszym razem udalo sie ciaze donosic bez lekow a z lekami sie nie udalo to tym razem zaryzykuje znow na naturalnym.
To teraz romumiem, ze zupelnie bez lekow jestes? Super, ze Ci sie udalo Ktory to juz tc?
A do ilu pokoleń wstecz mam przygotować historię Słownictwo jak dla mnie na miejscu - oddaje najwięcej uczuć A do gabinetu mogę wejść z mężem? O jego rodzinę też pyta?Pasnik jest extra, na początku taki mi się wydawal oschly, ale gościu jest, że tak powiem przechuj... Sorki za słowa. Na pierwsza wizytę polecam jechać do niego, potem za zapłata można tel i nie ma problemu. Na maile też odpisuje dosyć szybko. Jak napisałam mu, że beta negatywna wtedy co była to sam do mnie dzwonił co mam Dalej robić. Nie ma opóźnień. Weź wszystko co masz, dla niego ważne bardzo jest czy beta drgnela, czy były poronienia, bo każdy ma inne leczenia. Jest szczegółowy, pyta o całą. Rodzinę jakie były choroby itd. Zjeżdżają się tam z całej Polski i nie tylko.
Senkju senkju za info przynajmniej nie będę jak dziecko we mgle. Ana1 i ana2 miałam robione, wyszły ok ale skompletuję to wszystko co mam i przeprowadzę wywiad z mamą dokładny bo jakieś tam choroby u mnie były i nowotwory i sercowe więc sobie spiszę. Ten helicobacter to z krwi?No najbliższą pyta, jakie były choroby i męża też, razem z mężem wchodzisz. Na koniec się pytał jeszcze o piłkę, bo mąż grał w takim znanym klubie i pytał się czy jeszcze działa, bo zna okolice. Mów mu wszystko, możesz sobie zrobić już helicobacter pyroli, bo napewno to zleci i ANA. Bo te badania na bank zrobisz u siebie, a resztę to już te jego "specjalistyczne" więc nie wychylaj się sama i nie rób na własną rękę, bo one sporo kosztują.
no to dopisuję do poniedziałkowej listy badań dzięki raz jeszcze.Tak z krwi. On mi mówił, że dziewczyna miała helikoptera i wyleczyla i zaszła od razu..
Ta nowa dr Cię odesłała do szpitala? Może lepiej dla maluszków jak będą pod stałą kontroląHej przepraszam, że dopiero teraz, ale... Znowu jestem w szpitalu. Dostałam już jeden zastrzyk sterydowy na płuca dla Maluchów i jutro drugi. Mam mieć dokładne usg, jesli chodzi o te różnice. Leżałam pod kto z półtorej godziny, z przerwą na Usg, bo nie mogły znaleźć gdzie ktory leży. Tyle tylko, że szlafrok zdążył wysechnąć po jednym szpitalu i znowu...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom