reklama
Majtunia
Fanka BB :)
PDziewczyny pomóżcie bo za późno pobrałam wczoraj krew i lekarka nie widziała wyników. Może bardziej ogarniacie wyniki:
7dc
6d stymulacji
9 pęcherzyków 8 - 9 mm
Endo 4 mm
Estradiol 141.5 pg/ml
Progesteron <<0.050
Martwi mnie ten progesteron tak niski
Popieram. Miałam identyczny. 0.050bardzo dobrze, że jest taki niski, jak w dniu punkcji przekracza 1,5 to odwołują transfer - ma wzrastać dopiero po punkcji jak będziesz brać progesteron
misis188
A może implantacja?? Ja bym się cieszyła gdybym 6 dpt coś takiego zobaczyłaAplikujac progesteron zobaczylam na palucu brazowa krew 6 dpt bol jak na @
Jestem zrozpaczona
dżoasia
Jak cena ta sama to może nie będzie żadnych problemów ja po tym wszystkim też się wybieram na wymazy, ciekawe co mi wyjdzie - zawsze mialam problem z paciorkowcem i w tamtym roku moja pani mnie leczyła przez 2 tyg penicylinami, a przed procedurą jak też mi wyszlo to mi szlachta kazał tylko jakiś antybiotyk w saszetce - 1 szt o przedłużonym działaniu, bo twierdził, że to normalna bakteria występująca na skórze tylko... ale tak jak mówię - teraz dopoki nie będę miała 100 pewności, że wszystko jest na tip top to do niego nie idę. A Ty teraz czekasz tylko na @ i będziecie startować?Tylko sęk w tym że w tym programie są 3 procedury zapłodnienia metodą IVF IMSI i muszą mieć coś w dokumentach żebym w razie w ich później nie sądziła i nie żądała dodatkowej procedury bo miałam opłaconą inną. No nic. W czwartek się dowiem bo mam wizytę. Ciekawe co powie na moje bakterie. Już mam leki na nie, piję herbatki żurawinowe, sok wstrętny żurawinowy kwaśny jak sto diabłów też mam, jeszcze żuravit do mnie idzie-mam nadziję że pozbędę się tych kó..w na dobre
dżoasia
prolutex - tylko one też są drogie - ja płaciłam 165zł za 7 szt, ale je się bierze w sumie tylko 1 dziennie, ewentualnie 2@dżoasia a jak się nazywają te zastrzyki z progesteronem?? Nie będę teraz chciała lutinusa tylko zwykłą luteinę, żel dowcipny z luteiną i te zastrzyki. Zobaczymy co wymysli pan G i chciałabym podejść do stymulacji tak za miesiąc
Majtunia
U mnie jutro będzie 9 dzień po i nic. Boli mnie tylko brzuch. A okres spodziewany za dwa dni.A może implantacja?? Ja bym się cieszyła gdybym 6 dpt coś takiego zobaczyła
dżoasia
a masz możliwość iść jutro na betę i zrobić przy tym progesteron? U mnie było lekkie plamienie 5dpt wieczorem, przestraszyłam się i dopchałam progesteronem i na drugi dzień byłam na becie a po plamieniu nie było śladu no i beta była pozytywna!Aplikujac progesteron zobaczylam na palucu brazowa krew 6 dpt bol jak na @
Jestem zrozpaczona
misis188
Cykl chcę jeszcze odczekać ale już mieć plan działania, jeszcze budżet podreperować bo ja leki mam 100% płatne więc ze 4 tys sama stymulacja bo chcę iść krótkim protokołemJak cena ta sama to może nie będzie żadnych problemów ja po tym wszystkim też się wybieram na wymazy, ciekawe co mi wyjdzie - zawsze mialam problem z paciorkowcem i w tamtym roku moja pani mnie leczyła przez 2 tyg penicylinami, a przed procedurą jak też mi wyszlo to mi szlachta kazał tylko jakiś antybiotyk w saszetce - 1 szt o przedłużonym działaniu, bo twierdził, że to normalna bakteria występująca na skórze tylko... ale tak jak mówię - teraz dopoki nie będę miała 100 pewności, że wszystko jest na tip top to do niego nie idę. A Ty teraz czekasz tylko na @ i będziecie startować?
reklama
misis188
To tak taniej niż lutinus. Ja chyba płacę 169 zł za opakowanie a starcza na niecałe 4 dniprolutex - tylko one też są drogie - ja płaciłam 165zł za 7 szt, ale je się bierze w sumie tylko 1 dziennie, ewentualnie 2
Podziel się: