reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny pomóżcie bo za późno pobrałam wczoraj krew i lekarka nie widziała wyników. Może bardziej ogarniacie wyniki:

7dc
6d stymulacji
9 pęcherzyków 8 - 9 mm
Endo 4 mm
Estradiol 141.5 pg/ml
Progesteron <<0.050

Martwi mnie ten progesteron tak niski :(
Bardzo dobrze, ze jest taki niski bo inaczej by Ci transfer odwolali. Ten estradiol niski.

reklama
bardzo dobrze, że jest taki niski, jak w dniu punkcji przekracza 1,5 to odwołują transfer - ma wzrastać dopiero po punkcji jak będziesz brać progesteron :)

Popieram i się zgadzam. Ja teraz przed crio też miałam sprawdzany progesteron, w 18dc (transfer będzie 23dc) wynosił 0,22 i dr zadowolona.

Witam [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
Może któraś potrzebuje ,ważne do 08.2018 cztery opakowania,odsprzedam [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
1507659899-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry