Myslisz?to nie byla jasna krew tylko taka brazowawa tak strasznie sie bojeA może implantacja?? Ja bym się cieszyła gdybym 6 dpt coś takiego zobaczyła
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
u mnie w mieście 110 zł za op 21 tabletek - ale też tylko w jednej apteceJa za lutinus płacę 300 zł za paczkę która jest na tydzień.
misis188
To się ni bój to był trzydniowy zarodek??Myslisz?to nie byla jasna krew tylko taka brazowawa tak strasznie sie boje
Majtunia
Hmmm to mała miejscowość. Jawor koło Legnicy.A gdzie kupujesz twój w sensie w jakim mieście i ile tam jest tabletek?
21 szt.
Poczekam jeszcze co bedzie to bedzie.a masz możliwość iść jutro na betę i zrobić przy tym progesteron? U mnie było lekkie plamienie 5dpt wieczorem, przestraszyłam się i dopchałam progesteronem i na drugi dzień byłam na becie a po plamieniu nie było śladu no i beta była pozytywna!
dżoasia
kochana jeśli potrzebujesz to ja mam 1 op ważne teraz do października - odkupiłam od @PaulinkaP bo jej nie był potrzebny. Ale później się zjebało i mi został (5 gratis czyli łącznie 26 tabl) - jak chcesz to ci odsprzedam. W sumie mam jeszcze chyba też 2 opakowania z długą datą to mogłabym Ci wszystkie odsprzedać - nawet doliczając koszt przesyłki wyjdzie ci duużo taniej a mi jak będzie potrzebny następnym razem to mi wypiszą receptę i takHmmm to mała miejscowość. Jawor koło Legnicy.
21 szt.
misis188
To strasznie drogo. Kupujesz w klinice?? Ja bym na twoim miejscu podeszła do innej apteki zapytać o cenęHmmm to mała miejscowość. Jawor koło Legnicy.
21 szt.
BlastkaTo się ni bój to był trzydniowy zarodek??
reklama
misis188
Mimo wszytsko myślę że to może mieć związek z implantacją więc się kobito nie stresuj Czarne chmury odeszły od forumBlastka
Podziel się: