reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

nie jestem pewna ale chyba mąż odwiedzał wiśniowy pokoik jakoś w poniedziałek a wyniki mieliśmy na wizycie w czwartek
o, no to spoczko jakbyście mieli w cenie :)
Tylko dzwoniłam tam przed chwilą i muszę pogadać z lekarzem i potem wystosować jakieś pismo żeby oni wyrazili zgodę na zamianę metody zapłodnienia bo w umowie jest jak byk napisane że mamy IMSI. Zobaczymy co powie gin i jeszcze będę chciała to badanie powtórzyć

reklama
Dziewczyny pomóżcie bo za późno pobrałam wczoraj krew i lekarka nie widziała wyników. Może bardziej ogarniacie wyniki:

7dc
6d stymulacji
9 pęcherzyków 8 - 9 mm
Endo 4 mm
Estradiol 141.5 pg/ml
Progesteron <<0.050

Martwi mnie ten progesteron tak niski :(
bardzo dobrze, że jest taki niski, jak w dniu punkcji przekracza 1,5 to odwołują transfer - ma wzrastać dopiero po punkcji jak będziesz brać progesteron :)

Tylko dzwoniłam tam przed chwilą i muszę pogadać z lekarzem i potem wystosować jakieś pismo żeby oni wyrazili zgodę na zamianę metody zapłodnienia bo w umowie jest jak byk napisane że mamy IMSI. Zobaczymy co powie gin i jeszcze będę chciała to badanie powtórzyć
Lekarz powinien zmienić w swoim systemie metodę zapładniania - w macierzyństwie dopiero przy stymulacji uzupełniają takie rzeczy. Zobaczysz co Ci powie jak będziesz z min o tym rozmawiać, to zapytaj, czy jakies pismo będzie potrzebne czy wystarczy jego adnotacja gdzieś w dokumentach :)

reklama
Lekarz powinien zmienić w swoim systemie metodę zapładniania - w macierzyństwie dopiero przy stymulacji uzupełniają takie rzeczy. Zobaczysz co Ci powie jak będziesz z min o tym rozmawiać, to zapytaj, czy jakies pismo będzie potrzebne czy wystarczy jego adnotacja gdzieś w dokumentach :)
Tylko sęk w tym że w tym programie są 3 procedury zapłodnienia metodą IVF IMSI i muszą mieć coś w dokumentach żebym w razie w ich później nie sądziła i nie żądała dodatkowej procedury bo miałam opłaconą inną. No nic. W czwartek się dowiem bo mam wizytę. Ciekawe co powie na moje bakterie. Już mam leki na nie, piję herbatki żurawinowe, sok wstrętny żurawinowy kwaśny jak sto diabłów też mam, jeszcze żuravit do mnie idzie-mam nadziję że pozbędę się tych kó..w na dobre

Do góry