reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No własnie ja w twojej klinice to robilam. I dobry ma wynik??
tak, z tego co pamiętam to miał 98%, ale robiliśmy imsi ze wzgl na morfologię. Myślę, że warto spróbowac teraz już wszystkiego co tylko możecie, żeby się udało i te kilka dodatkowych stówek na picsi to już nie jest duży koszt w porównaniu z tymi wydatkami, które macie, łącznie z wizytami w łodzi :)
A moja mama niestety nie jest z krk :p więc nawet do "pielęgniarki środowiskowej" będę musiała na wizytę daleko jechać :D no, chyba, że ona się pofatyguje :D

tak, z tego co pamiętam to miał 98%, ale robiliśmy imsi ze wzgl na morfologię. Myślę, że warto spróbowac teraz już wszystkiego co tylko możecie, żeby się udało i te kilka dodatkowych stówek na picsi to już nie jest duży koszt w porównaniu z tymi wydatkami, które macie, łącznie z wizytami w łodzi :)
A moja mama niestety nie jest z krk :p więc nawet do "pielęgniarki środowiskowej" będę musiała na wizytę daleko jechać :D no, chyba, że ona się pofatyguje :D
Czyli on ma piękny wynik a moj ma zły że z uwagi na niski odsetek coś tam coś tam żeby nie zafałszować wyniku. Widzisz tylko ja jestem w programie 2+1 i w ramach tego mam 3 procedury metodą IMSI a to IVF PICSI jest w takiej samej cenie co IMSI więc musze z moim dr pogadać

A pamiętasz może jak długo się czeka na wyniki??

reklama
Do góry