Sol
Fanka BB :)
Niech teraz do mnie ma jak przyjdzie czas bo na razie jest 50/50Prawda? Dr Paweł Radwan ma szczęśliwa rękę przynajmniej do mnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech teraz do mnie ma jak przyjdzie czas bo na razie jest 50/50Prawda? Dr Paweł Radwan ma szczęśliwa rękę przynajmniej do mnie.
Może lepiej nie Ale jakbym była z okolic Krakowa to może usmiechnęłabym się do Twojej mamyja Ci założę
No własnie ja w twojej klinice to robilam. I dobry ma wynik??mój tak, robił
tak, z tego co pamiętam to miał 98%, ale robiliśmy imsi ze wzgl na morfologię. Myślę, że warto spróbowac teraz już wszystkiego co tylko możecie, żeby się udało i te kilka dodatkowych stówek na picsi to już nie jest duży koszt w porównaniu z tymi wydatkami, które macie, łącznie z wizytami w łodziNo własnie ja w twojej klinice to robilam. I dobry ma wynik??
Czyli on ma piękny wynik a moj ma zły że z uwagi na niski odsetek coś tam coś tam żeby nie zafałszować wyniku. Widzisz tylko ja jestem w programie 2+1 i w ramach tego mam 3 procedury metodą IMSI a to IVF PICSI jest w takiej samej cenie co IMSI więc musze z moim dr pogadaćtak, z tego co pamiętam to miał 98%, ale robiliśmy imsi ze wzgl na morfologię. Myślę, że warto spróbowac teraz już wszystkiego co tylko możecie, żeby się udało i te kilka dodatkowych stówek na picsi to już nie jest duży koszt w porównaniu z tymi wydatkami, które macie, łącznie z wizytami w łodzi
A moja mama niestety nie jest z krk więc nawet do "pielęgniarki środowiskowej" będę musiała na wizytę daleko jechać no, chyba, że ona się pofatyguje
A pamiętasz może jak długo się czeka na wyniki??tak, z tego co pamiętam to miał 98%, ale robiliśmy imsi ze wzgl na morfologię. Myślę, że warto spróbowac teraz już wszystkiego co tylko możecie, żeby się udało i te kilka dodatkowych stówek na picsi to już nie jest duży koszt w porównaniu z tymi wydatkami, które macie, łącznie z wizytami w łodzi
A moja mama niestety nie jest z krk więc nawet do "pielęgniarki środowiskowej" będę musiała na wizytę daleko jechać no, chyba, że ona się pofatyguje
Dobra już sobie do mnie do kliniki zadzwoniłam i wiem że jest to badanie szybko wykonywane 3-4 godz.A pamiętasz może jak długo się czeka na wyniki??
nie jestem pewna ale chyba mąż odwiedzał wiśniowy pokoik jakoś w poniedziałek a wyniki mieliśmy na wizycie w czwartekA pamiętasz może jak długo się czeka na wyniki??