gooossia17
Fanka BB :)
A powiedz mi, który masz dpt? I miałaś blastke czy 3 dniowy zarodek?Tak, nawet specjalnie nie nalegałam. Od razu sie zgodziła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A powiedz mi, który masz dpt? I miałaś blastke czy 3 dniowy zarodek?Tak, nawet specjalnie nie nalegałam. Od razu sie zgodziła.
Mój chyba coś takiego robił, wiem tylko, że nieciekawie wyszło, ale nie wiem ile, bo wyniki w klinice sąDziewczyny a czy wasi M robili badania HBA-wiązania plemników z hialuronianem??
Cudownie ze juz jestescie w domku, martwilam sie czy u was ok. Duzo sił i zdrowka dla Piotrusia a dla Olenki samych radości[emoji7] [emoji173]Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
Oleńka
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Mój właśnie robił w 2015 i nie podano wyniku z uwagi na niski odsetek i że wyniki mogłyby być zafałszowane. I właśnie jest coś takiego jak IVF-PICSI i muszę o tym z gin pogadać bo to jest w tej samej cenie co IMSI a ja jestem w programie 2+1 w Gyncentrum i tam mam zapłacone do 3 procedur metodą IMSI i może zrobiliby tą IVF-PICSIMój chyba coś takiego robił, wiem tylko, że nieciekawie wyszło, ale nie wiem ile, bo wyniki w klinice są
Dzisiaj jest 14 dpt i miałam 5-cio dniową blastkę. Dlatego wynik dosyć wysoki.A powiedz mi, który masz dpt? I miałaś blastke czy 3 dniowy zarodek?
Aaaa. To suuuuperDzisiaj jest 14 dpt i miałam 5-cio dniową blastkę. Dlatego wynik dosyć wysoki.
mój tak, robiłDziewczyny a czy wasi M robili badania HBA-wiązania plemników z hialuronianem??
ja Ci założęMam pytanie do dziewczyn z okolic Bieska. Znacie kogoś kto podpina intralipid lub założy wenflon żeby samemu podać sobie w domu lek?? Mam receptę na lek ale mm problem z podaniem. W diagnostyce mieli mieć usługę zakładania wenflonu ale nie mają jej niestety;(
Gratulacje Anetka. Piękne cuda i jakie podwójne szczęście.Szczerze, to też tak myślę [emoji7]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka