reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam pytanie do dziewczyn z okolic Bieska. Znacie kogoś kto podpina intralipid lub założy wenflon żeby samemu podać sobie w domu lek?? Mam receptę na lek ale mm problem z podaniem. W diagnostyce mieli mieć usługę zakładania wenflonu ale nie mają jej niestety;(

Mam pytanie do dziewczyn z okolic Bieska. Znacie kogoś kto podpina intralipid lub założy wenflon żeby samemu podać sobie w domu lek?? Mam receptę na lek ale mm problem z podaniem. W diagnostyce mieli mieć usługę zakładania wenflonu ale nie mają jej niestety;(

Poszukaj pielęgniarki środowiskowej w necie i zadzwoń zapytaj . Jak masz kumata rodzinna to tez możesz zagadać żeby dała ci skierowanie na podanie w przychodzi . Mi podawali za darmo w klinice gdzie się robiłam ivf .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Poszukaj pielęgniarki środowiskowej w necie i zadzwoń zapytaj . Jak masz kumata rodzinna to tez możesz zagadać żeby dała ci skierowanie na podanie w przychodzi . Mi podawali za darmo w klinice gdzie się robiłam ivf .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam skierowanie z sierpnia i w sumie za opłatą 60 zł mi to podadzą ale musze mieć dopisaną jeszcze sól fizjologiczną do tego. Dzwoniłam teraz tam gdzie podają to za opłatą na podstawie skierowania i z tym starym skierowaniem dadzą mi tylko sam intralipid więc musze uderzyć do lekarza który mi dal dyspozycję podania leku i żeby mi sól dopisał. A pielęgniarki u rodzinnego niestety nie są kumate i mi tego nie podadza;/ jeżdziłam do ośrodka który ma nocny dużur ale teraz opieka nocna jest w szpitalu i dupa

Dziewczyny moja beta 166,500. :szok: Jestem w szoku. Płacze jak bóbr.

A nie mówiłam! Brawo!

Moja beta 940! W czwartek idę powtórzyć. Ufff, napięcie ze mnie zeszło.

Gratulacje!

Kochane odebrałam wynik :-) :) beta w 7 dpt 57.6 czyli chyba dobrze prawda ?

Super.
Ale świetne wiadomości dziewczyny. Gratulacje! Gameta szaleje!

My też tak chcemy! Haha! Niedługo wizyta! :)

reklama
Do góry