M@gda
Moderatorka
To go Żywci nie przedstawie [emoji14]Szczerze, to też tak myślę [emoji7]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To go Żywci nie przedstawie [emoji14]Szczerze, to też tak myślę [emoji7]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
SuperProgesteron 169.9. To dobrze ?
Piekna gratuluje :*Moja beta 940! W czwartek idę powtórzyć. Ufff, napięcie ze mnie zeszło.
Gratuluje kochana :*Kochane odebrałam wynik beta w 7 dpt 57.6 czyli chyba dobrze prawda ?
Mam pytanie do dziewczyn z okolic Bieska. Znacie kogoś kto podpina intralipid lub założy wenflon żeby samemu podać sobie w domu lek?? Mam receptę na lek ale mm problem z podaniem. W diagnostyce mieli mieć usługę zakładania wenflonu ale nie mają jej niestety;(
Mam skierowanie z sierpnia i w sumie za opłatą 60 zł mi to podadzą ale musze mieć dopisaną jeszcze sól fizjologiczną do tego. Dzwoniłam teraz tam gdzie podają to za opłatą na podstawie skierowania i z tym starym skierowaniem dadzą mi tylko sam intralipid więc musze uderzyć do lekarza który mi dal dyspozycję podania leku i żeby mi sól dopisał. A pielęgniarki u rodzinnego niestety nie są kumate i mi tego nie podadza;/ jeżdziłam do ośrodka który ma nocny dużur ale teraz opieka nocna jest w szpitalu i dupaPoszukaj pielęgniarki środowiskowej w necie i zadzwoń zapytaj . Jak masz kumata rodzinna to tez możesz zagadać żeby dała ci skierowanie na podanie w przychodzi . Mi podawali za darmo w klinice gdzie się robiłam ivf .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny moja beta 166,500. Jestem w szoku. Płacze jak bóbr.
Moja beta 940! W czwartek idę powtórzyć. Ufff, napięcie ze mnie zeszło.
Kochane odebrałam wynik beta w 7 dpt 57.6 czyli chyba dobrze prawda ?
Prawda? Dr Paweł Radwan ma szczęśliwa rękę przynajmniej do mnie.A nie mówiłam! Brawo!
Gratulacje!
Super.
Ale świetne wiadomości dziewczyny. Gratulacje! Gameta szaleje!
My też tak chcemy! Haha! Niedługo wizyta!