reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przykro mi, ale tak jak piszesz plus jest taki ,ze możesz zaczynać z pierwsza miesiączka i nikt Ci tam grzebać nie bedzie.Ja dalej plamie i wyglada to na to co ostatnio i juz jestem załamana bo u mnie to sie ciągnęło ponad pół roku [emoji29]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Co ty opowiadasz czemu mowisz ze masz powtorke z rozrywki? Moze tym razem to tylko krwiaczek. Nie mysl tak pesymistycznie. Wyobrazam sobie co przezywalas przy poprzednim razie ale trzymam.mocno kciuki zeby to podejscie bylo inne i zeby babelek zostal z toba caly i zdrowy do 9 miesiaca

reklama
Przykro mi, ale tak jak piszesz plus jest taki ,ze możesz zaczynać z pierwsza miesiączka i nikt Ci tam grzebać nie bedzie.Ja dalej plamie i wyglada to na to co ostatnio i juz jestem załamana bo u mnie to sie ciągnęło ponad pół roku [emoji29]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Jak to co ty opowiadasz powtorka z rozrywki to niemozliwe. Moze to tylko krwiaczek. Domyslam sie co przezywalas przy poprzednim podejsciu ale nie porownuj wszystkiego. Trzymam mocno kciuki zeby twoje pesymistyczne mysli jednak odeszly w niepamiec i zeby babelek byl z toba caly i zdrowy do 9 miesiaca :*

Dziewczyny jeżeli będę brała dalej 1x1 duphaston (progesteron) bo niby za 2 dni mam koniec już w ogóle z lekami to coś zaszkodzi jak pobiorę sobie jeszcze ? pisałam wczoraj do ginek z kliniki ale napisała mi że łożysko już przejmuję funkcję progesteronu i nie ma potrzeby brać a poza tym zmieniam lekarza na u mnie w mieście więc już nie będę jezdziłą tam do kliniki do tej swojej.Idę teraz w czwartek do ginka u siebie żeby sprawdzić czy już po czopkach infekcja mi znikła czy dalej się jest, ginek z mojego miasta mówił bym stosowała luteinę dalej tylko że ja już jej nie przyjmuję czy mogę zacząc przyjmować znowu boję się odstawiac trochę tego progesteronu w sumie przyjmuję już tylko po 1x1 wiem że niektóre przyjmują dalej luteine i duphaston inne już odstawiły...jejuuuu sama mam mętlik w głowie dodam że jestem panikaraaaaa.... ;)
Ja bym brala dalej progesteron

Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Przecudne dzieciaczki :*

Kóźwa bo widzę 400 i 800 z tej Twojej firmy. One są chyba na receptę bo kiedyś mi Sacha dał właśnie 5mg ale to na receptę było. A metylowe i metylowane to jedno i to samo??
5mg na recepte to prevenit intensiv i gowno ma wspolnego z metylowanym bo to 100% syntetyk :)
Metylowe to chyba skrot myslowy Pasnika :)
Bierz swansona 400 plus te 400 ktore masz w femibionie

reklama
Do góry