reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja na wlasna reke zrobilam sobie progesteron i wydaje mi sie za niski jak na ten tydzien i z zastrzykiem bo 41. zrobilam bo 3 tyg temu juz sie zastanawial czy mi odstawic juz leki czy jeszcze . jakos z tym prolutexem pewniej sie czuje, no coz zobacze co zdecyduje w srode
Ja miałam bardzo wysoki bo koło 160 później bez leków koło 80 dlatego mi.kazał odstawiac ale i tak biore jeszcze do wizyty dwa razy dziennie duphaston a za tydzień może już całkiem mi każe odstawić

Tak, mam jeszcze 3 blastki. No na naturę nie mam co liczyć bo zawodzi na całej linii - tak naprawdę bez operacyjnego nawiercania jajników nie miałam owulacji nawet o lekach... Teraz mam owulację na cyklu stucznym i w ciąży :p a jak trzeba to nie ma...
No z ta owu to jaja fest.
To super, ze az 3 na Ciebie czekaja. Ja juz mam tylko 2 blastki.

Dziewczyny, którym się udało. Czy wy gdzieś tam
podświadomie wiedzialyscie, ze się udało? Bo jak to mówią niby kobieta wie, ze jest w ciąży. A ja czuje się tak jakbym miała jutro zdać jakiś bardzo ważny egzamin :(

Dziewczyny, którym się udało. Czy wy gdzieś tam
podświadomie wiedzialyscie, ze się udało? Bo jak to mówią niby kobieta wie, ze jest w ciąży. A ja czuje się tak jakbym miała jutro zdać jakiś bardzo ważny egzamin :(
ja bardziej bylam na nie, ze sie nie udalo. a tak jak Ty czuje sie przed kazda wizyta. teraz ide w srode a dzis juz od 4 nie spalam :(

reklama
Do góry