reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny:)

Wiem, że jak się podchodzi do in vitro to czyta się tylko o in vitro, jednak w późniejszym etapie czyta się inne artykuły. Wyczytałam ostatnio, że drapanko sprzyja wystąpieniu łożyska przodującego. Zatem należy się dobrze zastanowić nad tym wspomagaczem.

Nie wolno tracić nadzieii - popatrzcie na moją sygnaturke:)

reklama
elala a dzis robilas test? powtorz go. mozze nie wszystko stracone
gienek jak sie czujesz?
onlyone jak sobie dwie krechy to sie ciesz. :) bez sensu ze przez ten jubileusze bety nie mozna normalnie zrobic;/

lolitka jak tam synus?:)

Palu no naprawde! Wszystko pozamykane do srody! Wczoraj pytalam pielegniarki czy mam dalej brac cyclogest 2x dziennie czy zwiekszyc, powiedziala ze normalnie jak do tej pory... Tak to wlasnie jest - ja od poczatku trafiam albo na weekend albo na bank holiday I dupa blada.

Marcikuk, Miliaa,Palu boję się,że ten krwiak mi się nie zmniejsza:-( mam ogromny brzuch-już sobie wyobrażam,że napompowany krwią, jest ciężki, męczę się nawet robiąc siusiu,bo mnie ciągnie i kuje coś w środku. Dodatkowo sikam po kropelce choć mam okropny ucisk na pęcherz..lekarz mówił,że jak będzie się zmniejszał, to krew którą jest wypełniony powoli będzie zlatywała ze mnie a tu nic nie zlatuje..okropne to czekanie nie wiadomo na co:zawstydzona/y: Dodatkowo od paru dni mdłości zamieniły mi się w wymioty i przytulam kibelek-szarpie mnie jak nie wiem, nie chcę jeść i oprócz słodyczy nic mnie nie zachęca do zjedzenia..
Aduś betę masz prześliczną jak na bliźniaki właśnie!! Moje pierwsze USG było tydzień po 3 weryfikacji więc werkę miałam 11 dpt a USG ok 20 dpt-wtedy już były pęcherzyki,ale nie było widać w nich zarodków, natomiast tydzień później były już i zarodki i serduszka:tak: Dzięki za wsparcie,ale załamana jestem moją sytuacją-tak sobie myślę,że to było wszystko zbyt piękne,by przeszło gładko!
Mistle a jakiego ginekologa szukasz?Do prowadzenia ciąży czy takiego co zajmuje się in vitro i leczeniem niepłodności?
Miliaa wszystko będzie dobrze,bo musi być dobrze, nie stresuj się! Ból głowy może być od pogody, wierzę,że Twoje badania dzisiaj będą już satysfakcjonujące.:tak:
Aniołeczek Twoja beta dzisiaj to w zasadzie formalność,ale i tak mocno trzymam kciuki!!
Onlyone i Elala bierzcie progesteron kochane, nie poddawajcie się!! dopóki nie macie bety nie możecie skreślać swojej szansy...
Ewelina125 a co to jest "drapanko"? sorki,że pytam,ale nie znam tego!

Gieniek poczekaj z farbowaniem.Czytałam ostatnio artykuł o wpływie niektórych składników kosmetyków codziennego użytku na płód,masakra ile z nich przenika do dziecka,nawet nadmiar fluoru w pastach do zębów.

Siedzę tu z Wami w oczekiwaniu na sms-a od mojej przyjaciółki,która o 9 rano miała mieć transfer w Dreźnie,umieram z niepokoju.
Poprzednim razem wyskoczyło jej zimno,przeziębiła się,miała gorączkę przed podaniem 2 zarodków i się nie udało.

dziewczyny mam do was pytanie tez macie takie duze uplawy? bo jak chodze to leci jakbym sie zsikala juz mnie one dobijaja. siara mi nieleci i niezapowiada sie raczej ze cos bedzie leciala. i maly wazy juz 1.60 niewiem czy niezaduzo czytalam ze dziecko wazy w tym tygodniu okolo 800-900g.

reklama
Mari ja czekalam na list ok 2 m-cy, ale tylko dlatego, ze nie wyslali! Idz lub zadzwon do lekarza, ktory mial wyslac i zapytaj ktorego wyslali. Mnie laczyli nawet z archiwum, bo im wydzwanialam codziennie. Okazalo sie, ze ktos tego nie wyslal... Dzwon, dzwon i truj im az Ci powiedza! Potem poszlo bardzo sszybko - 1 wizyta w klinice juz po tygodniu.
Mam nadzieje, ze pojdzie sprawnie, a zastrzykow sie nie boj, mnie bardziej przerazaly czopki :tak:

Do góry