reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
anioleczek...zaciskam &&& chociaz wiem, ze na pewno wszystko bedzie OK!:-D przypomnij mi czy to jest wasze pierwsze podejscie?

ja juz sie stresuje tym moim dzisiejszym wynikiem, tak bardzo bym chciala, zeby to LH spadlo, ale boli mnie caly czas glowa i martwie sie, ze moja przysadka dalej nie pracuje tak jak powinna...na 15 mam byc w novum...tak bardzo chcialabym juz zaczac stymulacje...

gieniek...lezysz? :-p

last time...poprosze dzis kochana dobry kawal na rozluznienie mojej spietej du.py;-) jak tam sie czujesz tak w ogole?

miliaa - spiętej du.py powiadasz. Ja\ nie mam glowy do kawałów ale znam jeden dobry.

Zabrali synka do wojska. Mamuśka placze, tęskni, pisze listy. W jednym liście prosi go o zdjecie bo chce wiedziec jak on biedny wyglada po tych kilku miesiacach. Synek zdjecie ma jedno. Jest na nim widoczny od glowy tak do ud. Problem taki ze stoji nagi. Ale mysli co tam obetne dolna czesc bedzie super. Napisal kilka slow do mamy i przyszedl po niego inny żołnierz ze natychmiast maja gdzies isc. Szybko wsadzil zdjecie do koperty i wyslal. Pozniej okazalo sie ze do listu wsadzil nie ten kawalek zdjecia co powinien. Mamusia ucieszona czyta list od synusia, zalewa sie lzami, patrzy na zdjecie i mowi: "o moj biedny synus jak zwykle nieogolony, cygaro w gebie i tak dlugo nie spal ze ma takie wory pod oczami"

Daj znac jak bedziesz po wizycie.

anioleczek - czekam na wynik betki razem z toba

gienek - co u ciebie?

last time - gdzie zginelas?

Magdusia - mdlosci raz mam raz nie ma, energii brak calkowity i apetytu brak. Tez mam jutro podgladanko, ale to genetyczne

Hej słonka,

Tym którym sie udalo serdecznie gratuluje ! :-)

U mnie dramat, nie moge sie pozbierac caly czas ryczę i mam juz dośc tej życiowej farsy !

Anioleczek - bedzie dobrze czekam do 1500 i trzymam &&&&&&

Onlyone: leniu**** ile wlezie i poki dwie kreseczki na tescie to sie ciesz i nie poddawaj.

marcikuk- przez lzy ale usmialam sie z tego Twojego dowcipu ;-). mam nadzieje ze juz nie dlugo poczujesz sie lepiej. I zycze powodzenia na jutrzejszym badaniu.

Hope 28 - kazda z nas przechodzi porazke inaczej dlatego nie napisze ze wiem jak sie czujesz, dobrze, tez za szybko nie bedzie, ale daj sobie troche czasu on pomoze i zagoi rany. Ja tez nie moge znalezc sobie miejsca ale wiem ze ten bol dotyczy rowniez mojego meza tak wiec jadynym sposobem w jaki moge mu pomoc to jaknajszybszy powrot do normalnosci i podjecie nowej walki.

Ostatnia edycja:
Elala ale jak ja mam sie podnieść po mojej historii ...

01.10.2009 - początek starań
15.03.2010 - wycięcie 2 torbieli, endometrioza.
27.11.2010 - CB 5 tc
[*] 03.07.2011 - CB 5 tc
[*] 01.03.2012 - Aniołek 8 tc
[*]
Maj 2012 - ICIS - niudane

Dla mnie juz chuba poprostu nie ma nadzieji bo sporobowaliśmy już absolutnie wszystkiego od ziół po In vitro ...

Najgorsza jest myśl że jak by mój M związał się z inną kobieta to miałby dzieci a ja nie moge mu dać nawet jednego :-(

hope...kochanie nie mozna ci tak myslec...skoro maz jest z toba i walczy z toba to oznacza, ze bardzo cie kocha...! i nie mozna ci myslec inaczej! nieplodnosc to problem PARY i twoj maz na pewno o tym wie. pewnie jakby przeczytal co piszesz to spral by ci pupe...
tak to jest, ze nieplodnosc uczy nas bardzo mocno cierpliwosci, dlatego na przekor losowi, podnies sie i walcz dalej! pokaz wszystkim, ze mimo wszystko ty jestes silna i dasz rade a w koncu los i zycie wynagrodzi ci ta walke...ja jestem tego pewna!

marcikuk...dzieki kochana, dobry kawal, usmialam sie:-D no i troche weselej mi sie zrobilo, chociaz martwie sie dalej...no ale taki juz nas invitrowiczek LOS:sorry2:

reklama
hope nie doluj sie tak! Powiedz mezowi, to co napisalas .... Mój maz od dwoch dni chodzi troche markotny, ale ochrzania mnie ze biegam do lazienki, ciagle sikam I sprawdzam. Chociaz przyczyna nieplodnosci u nas pozostaje dalej zagadka, rozmawialismy I gdybysmy finansowo Dali rade na drugie podejscie, to powiedzial mi, ze on juz nie chce, bo to ja biore te wszystkie tablety zastrzyki a nie on. Czasem mysle ze to dlatego, ze wszystko zawsze planowalismy. Jestesmy 10 lat po slubie, 5 lat temu kupilismy dom (mamy taki kredyt ze nas nie stac na drugie podejscie) a wszystko po to zeby miec dla kogo zyc i komus to kiedys zostawic. czasem sie zastanawiam, zeby sprzedac wszystko w cholere bo po co mi to? Dzis powiedzialam mojemu M ze moze adopcja... Ale sie wkurzyl na mnie! Powiedzial,, ze dobrze mu bo ma mnie i to mu wystarczy. Takie jest zycie... Trzymaj sie

Do góry