reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
last time, dzieki kochana. Dzis juz 7 dzien "po", wiec czas wstac na nogi i patrzec w przyszlosc. Juz bym chciala przystapic do kolejnego transferku.
A Ty jak sie czujesz? Kiedy kolejna beta?

last time, dzieki kochana. Dzis juz 7 dzien "po", wiec czas wstac na nogi i patrzec w przyszlosc. Juz bym chciala przystapic do kolejnego transferku.
A Ty jak sie czujesz? Kiedy kolejna beta?

Cieszę się,że powolutku dochodzisz do siebie. Teraz myśl o transferku :-) a ja razem z Tobą - mega pozytywnie rzecz jasna :-)

miliaa - super, nareszcie
anioleczek - jak tam betka masz już wyniki?
last time - no znalazła się zguba :D
onlyone, elala - nie tracimy nadziei pojutrze środa i można iść do lekarza. Mnie jutro na scan wyznaczyli, czyżby nie świętowali ???
masia123 - co u ciebie??? Nie zaglądałaś dawno
hope - nie załamuj się i nie myśl ze jakby twój mąż był z inna to by miał dzieci. U nas problem bym z emkiem marna ta swoja armie ma nawet jak im jajeczko "pod nos" podali to 4 się przebiły, reszta intelektualiści ruszają tylko łebkami. I tez jak zaczęliśmy przez to wszystko przechodzić to strasznie siebie obwiniał, mówił ze jakby za mną tyle nie latał to by nie wylatał i juz bym pewnie z innym dzieci miała, ze muszę cierpieć zastrzyki brać, itp a mnie te słowa strasznie bolały. Bo ja nie chce mieć dzieci z innym tylko z nim. To jego kocham i nie zamienię na 5 innych (chyba ze to będzie Michael Owen :-) ) Serio dziewczyno nie myśl tak bo skoro mąż jest z Toba tzn ze ciebie kocha i takie słowa ze z inna dzieci by miał go bardzo zranią. Rozumiem ze teraz uwazasz ze nie masz juz szans, ale czas goji rany, przeczekaj troszkę popatrzysz na to z dystansem i moze nabierzesz ochoty na nastepna walke. W koncu sie uda. Spoj na suwaczki niektórych dziewczyn. 6 razy przechodzily przez to wszystko. Przypuszczam ze tez juz tracily nadzieje a jednak sie udalo.

Gienek - leż słonko a nie kibel przytulaj :-) mam nadzieje ze te wymioty to uroki wczesnej ciąży a to by znaczyło ze dzieci się rozwijają. Krwiak potrzebuje trochę czasu żeby się wchłonął, trzeba być dobrej myśli.

A co do mojego samopoczucia,to dziękuję dziewczynom które się mnie pytały - czuję się całkiem dobrze :-) - dziękuję bardzo za zainteresowanie.

reklama
Miliaa YEAH,ale bomba w takim razie mało bolesnego kucia i owocnej stymulacji, będę Ci tu cały czas kibicować!!!
Aniołeczek no i jak wynik Bety? Nie trzymaj nas tutaj w niepewności.
Catleya dziękuję,że mi tak dokładnie napisałaś na temat Krwiaka, właśnie szukałam informacji w Internecie! Postanowiłam odstawić acard, już chyba nie jest mi tak bardzo potrzebny...no właśnie idziemy równo i jutro miałam mieć USG,ale musiałam odwołać,bo muszę leżeć:-(czekam wiadomości na temat Twojego dzidziusia-sprawi mi przyjemność jak opiszesz jak wyglądał, może wstawisz też zdjęcie?:-) Całuski i powodzenia
Marcikuk tobie też powodzenia jutro na USG,ale na 100% wszystko będzie dobrze! Twoje dzidzie już są duże i już wyglądają jak małe dzidzie-moje to na razie takie robaki:tak: Wklej zdjęcie maluchów-ucieszy mnie jak popatrzę-PLEASE!!
Last time super,że wróciłaś nasz śmieszku, chyba zacznę spisywać Twoje kawały i lawirować w towarzystwie;-) kiedy masz pierwsze USG? Dzięki za pozytywne myślenie o mnie!!
Hope28 aż mi się łezka zakręciła jak przeczytałam to co napisałaś! Nie możesz tak myśleć, Twój mąż Cię kocha bez względu na wszystko i nie ożenił się z Tobą tylko ze względu na dzieci, nawet nie możesz tak myśleć!! Mój mąż na przykład w piątek bał się o mnie a nie o to,że poronię,bo to ja jestem najważniejsza i Ty też pamiętaj o tym!!

Do góry