walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja się wlasnie z M poklocilam i rycze jak glupia... ehhh... kiedy to sie wreszcie skonczy??!!coś tu spokojnie, pewnie wczoraj wszystkie ostro o endo walczyły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się wlasnie z M poklocilam i rycze jak glupia... ehhh... kiedy to sie wreszcie skonczy??!!coś tu spokojnie, pewnie wczoraj wszystkie ostro o endo walczyły
znowu fałszywy alarmJak Twoje plamienie, rozkręciło się?
bez zmian...A co u Ciebie??
Kurde dawno nie bylo aż takiego słabego weekendu... O co poszło?Ja się wlasnie z M poklocilam i rycze jak glupia... ehhh... kiedy to sie wreszcie skonczy??!!
kurcze, i w piątek idziesz na wizytę?znowu fałszywy alarm
jutro po becie będę pisać do dr i zobaczę co powieMnie to tak kręgosłup rypie.
kurcze, i w piątek idziesz na wizytę?
tak pierwszy nie masz za co ja też się nie ogarniam wszystkich dziewczyn bo dużo nas tutaj. Kto pyta, nie błądziTo twoj pierwszy transf?przepraszam ze tak wypytuje ale nie pamietam
Ja już chyba przestanę się przejmować tak bardzo bo jak widać każda z nas ma inne objawy każdy organizm inaczej się zachowujeJa jak mam skurcz to taki jeden trwa 30 sekund i przechodzi. I mam tak raz dziennie nawet nie.
Mnie już tak boli kilka dni. Zaczęło się od kłucia kilka cm nad kością ogonowa a dzisiaj to już mnie boli tak dokuczliwej. Macica i jajniki tez mnie trochę ciągną. Mogę na to wziąć nospe?jutro po becie będę pisać do dr i zobaczę co powie
Mnie 2dpt też bolał i była ciąża
Mnie już tak boli kilka dni. Zaczęło się od kłucia kilka cm nad kością ogonowa a dzisiaj to już mnie boli tak dokuczliwej. Macica i jajniki tez mnie trochę ciągną. Mogę na to wziąć nospe?