Kochana będzie dobrze. Ja w srode mam histeroskopię, mąż wyjechał wiec sama od dziś do konca tygodnia jestem i treż strach mnie oblatuje. O której jutro masz - będę z Toboą myślami A wgl miałam Cie podpytac bo Ty spod Raciborza - byłam na weselu niedawno w miejscowości Nędza 14 pod Raciborzem. Może Twoje rejony?jakos kiepsko..jutro schraching..troche mam stracha mimo ze to juz 4 raz ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
miało być : Nędza to jest 14 km od RaciborzaKochana będzie dobrze. Ja w srode mam histeroskopię, mąż wyjechał wiec sama od dziś do konca tygodnia jestem i treż strach mnie oblatuje. O której jutro masz - będę z Toboą myślami A wgl miałam Cie podpytac bo Ty spod Raciborza - byłam na weselu niedawno w miejscowości Nędza 14 pod Raciborzem. Może Twoje rejony?
dżoasia
Fanka BB :)
coś tu spokojnie, pewnie wczoraj wszystkie ostro o endo walczyłyDziewczyny jak mija niedziela?
hhahah no właśnie. ja nie właziłam od pt i tyyyle stron że nie da rady nadrobić!coś tu spokojnie, pewnie wczoraj wszystkie ostro o endo walczyły
ale to przynajmniej mozesz nadrobic lekturę!coś tu spokojnie, pewnie wczoraj wszystkie ostro o endo walczyły
dżoasia
muszę męża dziś trochę pogłaskać bo zły, że albo z wami czas spędzam albo z książkąale to przynajmniej mozesz nadrobic lekturę!
dżoasia
słaby ten początek weekendu, jeśli chodzi o dobre nowiny więc nie ma sensu nadrabiać...hhahah no właśnie. ja nie właziłam od pt i tyyyle stron że nie da rady nadrobić!
gooossia17
Jak Twoje plamienie, rozkręciło się?słaby ten początek weekendu, jeśli chodzi o dobre nowiny więc nie ma sensu nadrabiać...
ehh to nawet nie próbuję zeby sie nie zdołować. Współczuję wszystkim i jednocześnie trzymam kciuki!słaby ten początek weekendu, jeśli chodzi o dobre nowiny więc nie ma sensu nadrabiać...
reklama
A co u Ciebie??słaby ten początek weekendu, jeśli chodzi o dobre nowiny więc nie ma sensu nadrabiać...
Podziel się: