reklama
Jeny tak mi przykro...U mnie ciąża obumarla.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
To co Asiu jednak sadzisz ze ja powinnam przeprosic? Gosci mamy na.mecz takze.poki co jest... no wiesz niby dobrzemi tego nie musisz tłumaczyć, doskonale to rozumiem :* mam nadzieje, że zażegnacie kryzys szybciutko :*
gooossia17
Bardzo mi przykro. Tule mocnoMoj pies zdechł.Nie wytrzymal do dnia uspienia a weterynarka chciala czekac do poniedzialu zeby jeszcze raz go zbadac.
Tak mi przykro. Przynajmniej już nie cierpi. Nie darowałabym, na pewno bym nie dopuściła tamtemu palantowi!Moj pies zdechł.Nie wytrzymal do dnia uspienia a weterynarka chciala czekac do poniedzialu zeby jeszcze raz go zbadac.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Bardzo mi przykro :-(Moj pies zdechł.Nie wytrzymal do dnia uspienia a weterynarka chciala czekac do poniedzialu zeby jeszcze raz go zbadac.
Oczekiwanie2017
Moj pies zdechł.Nie wytrzymal do dnia uspienia a weterynarka chciala czekac do poniedzialu zeby jeszcze raz go zbadac.
Przykro mi z powodu pieska. Pomysl, że już nie bedziec cierpiał (wiem, że nie brzmi to dobrze ale czasami tak jest lepiej).
asinka89
szkoda ... buziaki i trzymaj sieBardzo mi przykro. Tule mocno
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gooossia17
Dawajwitam dziewczyny ..mam do was pytanie moge wrzucic wam badania z kliniki a wy powiedziałybyscie mi czy lepiej cos jeszcze zrobic czy to wystarczy.?
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: