Majtunia
Fanka BB :)
Ja jestem 6 dzień po i nie mam żadnych objawów.Ja jak mam skurcz to taki jeden trwa 30 sekund i przechodzi. I mam tak raz dziennie nawet nie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem 6 dzień po i nie mam żadnych objawów.Ja jak mam skurcz to taki jeden trwa 30 sekund i przechodzi. I mam tak raz dziennie nawet nie.
Ja dzisiaj 9dptJa jestem 6 dzień po i nie mam żadnych objawów.
Mnie od majowej punkcji zamiast boleć krzyż to zaczął brzuch, mega ból jak nigdy, piersi jak u Ciebie 2 tyg przed a teraz nie bolą.Mie boli krzyz wczoraj wieczorem bolal bardzo.
Ale od majowej punkcji objawy okresowe calkiem mi sie zmienily wlasnie krzyz bolal a nigdy tego nie mialam.Zawsze bolaly piersi nawet dwa tygodnie przed @.Po punkcji nie bolaly wcale
Ja byłam fabryką kiślu wszystko było ok.Dziewczyny mam pubkcje jutro na 10.00 wczoraj o 22.00 wzielam ostatbi zastrzyk ovitrelle i mam dzis strasznie duzo śluzu... czy to normalne?? Ostatnio nic takiego nie mialam, a kyos tu ostatbio pisal o owulacji przed punkcja i troche zaczelam sie martwic...
Jak czytam takie niesprawiedliwe historie to mam ochotę coś skopac ze złości i bezsilności... podziwiam siłę i mam nadzieję że los Ci to wszystko wkrótce wynagrodziWczoraj jeszcze byl cien cienia a dzisiaj juz kompletnie nic
Ja mialam niby wszystko ladnie, pieknie, blizna po cesarce podobno piekna i chwalila profesjonalne ciecie..
No nic takie zycie, niektorzy musza wiecej wycierpiec w swoim zyciu. Myslalam, ze limit pecha i cierpienia wyczerpalam ale jak widac zycie mnie jeszcze nie raz zaskoczy, tylko szkoda, ze nie pozytywnie.
Zobaczymy co beta pokaze. Jutro rano test jeszcze i tak zrobie na dobicie..
Czy kiedyś limit złych wydarzeń wyczerpie się na tym forum?! Nie znajduję słów pocieszenia, tulę[emoji8] najszczersze wyrazy współczucia....U mnie ciąża obumarla.
jakos kiepsko..jutro schraching..troche mam stracha mimo ze to juz 4 raz ...Dziewczyny jak mija niedziela?