reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mie boli krzyz wczoraj wieczorem bolal bardzo.
Ale od majowej punkcji objawy okresowe calkiem mi sie zmienily wlasnie krzyz bolal a nigdy tego nie mialam.Zawsze bolaly piersi nawet dwa tygodnie przed @.Po punkcji nie bolaly wcale
Mnie od majowej punkcji zamiast boleć krzyż to zaczął brzuch, mega ból jak nigdy, piersi jak u Ciebie 2 tyg przed a teraz nie bolą.

Wczoraj jeszcze byl cien cienia a dzisiaj juz kompletnie nic :(
Ja mialam niby wszystko ladnie, pieknie, blizna po cesarce podobno piekna i chwalila profesjonalne ciecie..
No nic takie zycie, niektorzy musza wiecej wycierpiec w swoim zyciu. Myslalam, ze limit pecha i cierpienia wyczerpalam ale jak widac zycie mnie jeszcze nie raz zaskoczy, tylko szkoda, ze nie pozytywnie.
Zobaczymy co beta pokaze. Jutro rano test jeszcze i tak zrobie na dobicie..
Jak czytam takie niesprawiedliwe historie to mam ochotę coś skopac ze złości i bezsilności... podziwiam siłę i mam nadzieję że los Ci to wszystko wkrótce wynagrodzi

---26tc---

@misis188 kochana jesli nie zapomnisz to czy moglabys zapytac jeszcze Pasnika jak ten wlew z immunoblobulin wplywa na nk, allo mlr lub inne badania immunologiczne i jak dlugo daje efekty? Chodzi mi o to, ze np chcialabym isc zrobic te badania i nie wiem jak dlugo po nich moge miec jeszcze zafalszowane wyniki??

witam dziewczyny mam na zbyciu pelne opakowanie Fraxiparine 0,3, której niewykorzystalam termin ważności 08.2019r. prosze pisac na priv

reklama
Do góry