reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
O
Kurde dawno nie bylo aż takiego słabego weekendu... O co poszło?
Mam nadzieję, że dla Was przyszły weekend będzie loozacki :) Byle do soboty :)
O inke,haha. Położna na wizycie powiedzia mi,że bym sporo pila.teraz wody i herbaty glownie i unikala ciezko strawnych,smażonych potraw i dzis po obiedzie u rodzicow poprosilam o i ke a on do mnie z awantura ze niebormalna jestem bo kawe z mlekiem pije. I sie zaczelo... a potem ja dodalam ze to ja.niszcze swoje zdrowie dla niego wiec niech mnie nie poucza... no o afera z glupoty.
Za tydzien pewbie tez nie bedzie jeszcze zbyt lekko... no ale mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej.

Niestety test jest negatywny :(
Zasnac nie moge i analizuje co moglo pojsc nie tak.. mam nadzieje, ze pozwola mi podejsc od razu w tym cyklu, chcialabym na naturalnym. Nie dam rady czekac tak w zawieszeniu. Chyba znow zaczne chodzic do psychologa, bo czuje sie coraz gorzej..
Dobrze, ze chociaz Was mam. Dziekuje za wszystkie slowa otuchy i kciuki. I jeszcze w przyszlym tygodniu mam urodziny, myslalam, ze usg serduszkowe bedzie pieknym prezentem. Termin tej ciazy przypadal na urodziny mojej mamy :(
U mnie ciąża obumarla.

Dziewczyny strasznie mi przykro. Tule Was mocno

Reszta słów w tej sytuacji jest całkowicie zbędna

O

O inke,haha. Położna na wizycie powiedzia mi,że bym sporo pila.teraz wody i herbaty glownie i unikala ciezko strawnych,smażonych potraw i dzis po obiedzie u rodzicow poprosilam o i ke a on do mnie z awantura ze niebormalna jestem bo kawe z mlekiem pije. I sie zaczelo... a potem ja dodalam ze to ja.niszcze swoje zdrowie dla niego wiec niech mnie nie poucza... no o afera z glupoty.
Za tydzien pewbie tez nie bedzie jeszcze zbyt lekko... no ale mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej.
O głupoty najlepiej się spiera :yes:

O

no inka to zbożówka więc można pić raczej bez obaw :)
trochę ostro mu pocisnęłaś, mimo wszystko, o cokolwiek by nie poszło podczas kłótni, to będąc na jego miejscu - tego, po którego stronie jest problem - nie chciałabym usłyszeć takich słów...
Może jakoś uda wam się załagodzić sytuację, bo nie poszło to w dobrą stronę...

Kochana będzie dobrze. Ja w srode mam histeroskopię, mąż wyjechał wiec sama od dziś do konca tygodnia jestem i treż strach mnie oblatuje. O której jutro masz - będę z Toboą myślami :) A wgl miałam Cie podpytac bo Ty spod Raciborza - byłam na weselu niedawno w miejscowości Nędza 14 pod Raciborzem. Może Twoje rejony? :)
no ja zawsze mam zawroty itd po tym lekarze sie dziwia..no znam Nedze pociagiem tamtedy jezdziłam :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

jutro mam o 10.30...a o 8 ma maz wizyte cały tydzien obolały ciagle cos go bolało..nie moge mu w zaden sposob pomoc...ja dokładniej jestem ze wsi pod rybnikiem :) a czemu pytasz o nedze?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

no inka to zbożówka więc można pić raczej bez obaw :)
trochę ostro mu pocisnęłaś, mimo wszystko, o cokolwiek by nie poszło podczas kłótni, to będąc na jego miejscu - tego, po którego stronie jest problem - nie chciałabym usłyszeć takich słów...
Może jakoś uda wam się załagodzić sytuację, bo nie poszło to w dobrą stronę...
Wiem ze przesadzilam ale chcialabym aby mnie wspierał w takich dniach a nie mnie o ince pouczal... sama wiesz ze nasze zycie calkiem sie zmienilo od pory jak zaczelismy in vitro i to jednak glownie kobiety,bez wzgledu na to po kogo winie lezy problem... to jednak my jakby wiecej w tym uczestniczymy i strasznie mnie wkurzyl... :-( nie obwiniam go i zawsze mowie ze to nasz problem nie jego,jednak zdrowie i stres chyba my mamy wiecej narażony na szwanki... i o to mi chodzilo :-(

reklama
Wiem ze przesadzilam ale chcialabym aby mnie wspierał w takich dniach a nie mnie o ince pouczal... sama wiesz ze nasze zycie calkiem sie zmienilo od pory jak zaczelismy in vitro i to jednak glownie kobiety,bez wzgledu na to po kogo winie lezy problem... to jednak my jakby wiecej w tym uczestniczymy i strasznie mnie wkurzyl... :-( nie obwiniam go i zawsze mowie ze to nasz problem nie jego,jednak zdrowie i stres chyba my mamy wiecej narażony na szwanki... i o to mi chodzilo :-(
mi tego nie musisz tłumaczyć, doskonale to rozumiem :* mam nadzieje, że zażegnacie kryzys szybciutko :*

Do góry