Marcikuk dziękuję,że pytasz:-) Leżę plackiem, wkurzające to jest,bo kręgosłup mnie boli od ciągłego leżenia..pytałam dziewczyn,które też miały krwiaka i podobno trzeba leżeć i jeszcze raz leżeć, jedne w szpitalu,inne w domu, czasami leżą nawet miesiąc,albo do końca pierwszego trymestru-nie wiem jak ja to wytrzymam;-)byle by tylko mi to pomogło to będę leżeć!!
AgusiaPl jak na razie nie mam objawów,że się wchłania, może mam troszkę mniej napięty brzuszek. Mam przyjść na wizytę kontrolną dopiero 14 czerwca,więc jest to zapewne długi proces!
Elala kurna nie cierpię testów sikanych, bo one kłamią. Wyobraź sobie,że dziewczyny, które już wiedziały,że są w ciąży zrobiły test. Kupiły testy różnych firm i każdy wychodził inaczej-na jednym nie było nic, na drugim leciutka kreska a na trzecim gruba. Może spróbuj kupić testy innej firmy i sprawdzić? Wkurzające jest to,że tam nie robią Wam Bety:-( a prywatnie nie mogłabyś sobie zrobić-tak dla siebie,żebyś wiedziała na czym stoisz? Ja wierzę,że to felerny test-tak szybko beta nie spada:-(
Geiniek - jak kazali to lez, Twoje malenstwa sa terza najwazniejsze. Jak napisalas wczesniej o tym krwiaku to poczytalam troche historii na necie i u wielu kobiet krwiak wystapil we wczesnych tygodniach ciazy to wchlonal sie juz po miesiacu a dzidziuse urodzily sie piekne i zdrowe. Takze lez i czekaj.
Jezeli chodzi o te testy to ja juz nie mam sily ich robic - co ma byc to bedzie., uzylam dzis 2 i dwa pokazaly brak ciazy wiec nie ma co sie juz nakrecac bo i wczorajszy wynik byl taki niepewny cien cienia i to po 10 minutach.