reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam nadzieję, że to fałszywy alarm. Może mocz był bardziej rozcienczony albo test gorszej jakości. Szkoda, że USG nie można u Was wcześniej zrobić. Ale wierzę, że wszystko jest dalej dobrze.
Fakt, ze odstep miedzy jednym siku a drugim byl ok 40min. No ale w nocy tez wstaje ze 2 razy. Przed ciaza tak nie mialam. Nie zmienia to faktu, ze tego hormonu powinno byc juz na tyle, zeby pokazac chociaz blada kreske a nie cien cienia :( nie pozostaje mi nic innego jak czekac do rana.
No niestety lipa z tym usg. Dopiero od 7tc mozna prywatnie z tego co pamietam.

@dżoasia i @tamiza - dziękuję za chęć poratowania plastrami. Jesteście wielkie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Pomyślałam, że jutro napiszę do mojej doktor i zasugeruje, że je dodam. Jeśli pozytywnie do tego podejdzie to o receptę poproszę mojego lekarza i wykupie u siebie.
@tamiza - w Katowicach będę w najbliższym tygodniu, nigdy tu nie byłam. Mam nadzieję ze ładne miasto :)

Nie patrzylam w kalendarz ale chyba sie ma cos kolo pelni wiec to pewnie stad te bezsennosci - przynajmniej ja czesto tak mam (moze jestem wilkolakiem:p). To u mnie tylko padalo i byla lekka wichura ale burzy nie bylo.
Hehe ja tez tak ma jak pelnia to cala noc oczy jak 5 zloty i zasypiam o3-4 zeby o 5 wstac do pracy

reklama
Do góry