dżoasia
Fanka BB :)
u mnie było bardzo git uwielbiam je hihi taki żabi skrzekCzyli ze 3 łyżki stołowe będzie git?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie było bardzo git uwielbiam je hihi taki żabi skrzekCzyli ze 3 łyżki stołowe będzie git?
być może ze względu na słabe nasienie? bo u nas nasienie gitarka (oprócz morfologii 3%)U nas mąż miał obowiązkowo przed startem
antybiotyki to chyba po punkcji się bierze (jak po każdym zabiegu chirurgicznym)... ty miałaś świeżaka i po transferze ci kazali brać antybiotyk? ja miałam AH 2x (raz ciąża biochemiczna i raz poronienie 6tc) ale antybiotyk w zasadzie tylko 2 tabl dzień przed punkcją)
Dokładnie tak, dlatego ja właśnie robię przed drugą.u mnie dr powiedział, że przed pierwszą stymulacją nie ma potrzeby robić kariotypów... ponoć dopiero jakby coś było nie tak to do drugiej zalecają...
a fety podobno w ciazy nie mozna
KatowiceDziś 15dc więc po weekendzie przyjdzie- to trochę za późno. Nie pamiętam skąd jesteś (przepraszam) ale jeśli gdzieś z okolic centrum Polski to mogę podjechać wziąć/odkupić od Ciebie. To naprawdę wspaniałe, że tak każda każda wspiera jak tylko może. Naprawdę dziękuję
a nic o sledziach nie ma, herbate tez pije
Pięknie rymujeszTo na pewno efekt nasion . Za dużo nasion i za mało wina.
ojoj to dziwne... ale skoro tak uważa, to może jest w tym jakis sens? w każdym bądź razie dzidzia jeszcze nie ma wytworzonego łozyska, więc przez te 4 dni nic z antybiotyku do niej raczej nie dotrzeMiałam właśnie po punkcji ten sam (amotaks). Dzisiaj miałam crio z AH i właśnie pani doktor kazała przez cztery dni Amotaks - tłumacząc, że nacinania to stres dla zarodka i to dla bezpieczeństwa [emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom