reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
antybiotyki to chyba po punkcji się bierze (jak po każdym zabiegu chirurgicznym)... ty miałaś świeżaka i po transferze ci kazali brać antybiotyk? ja miałam AH 2x (raz ciąża biochemiczna i raz poronienie 6tc) ale antybiotyk w zasadzie tylko 2 tabl dzień przed punkcją)

Miałam właśnie po punkcji ten sam (amotaks). Dzisiaj miałam crio z AH i właśnie pani doktor kazała przez cztery dni Amotaks - tłumacząc, że nacinania to stres dla zarodka i to dla bezpieczeństwa [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś 15dc więc po weekendzie przyjdzie- to trochę za późno. Nie pamiętam skąd jesteś (przepraszam) ale jeśli gdzieś z okolic centrum Polski to mogę podjechać wziąć/odkupić od Ciebie. To naprawdę wspaniałe, że tak każda każda wspiera jak tylko może. Naprawdę dziękuję
Katowice
Jak jutro wyślę to w poniedziałek powinna być u Ciebie gdziekolwiek jesteś.

reklama
Miałam właśnie po punkcji ten sam (amotaks). Dzisiaj miałam crio z AH i właśnie pani doktor kazała przez cztery dni Amotaks - tłumacząc, że nacinania to stres dla zarodka i to dla bezpieczeństwa [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ojoj to dziwne... ale skoro tak uważa, to może jest w tym jakis sens? w każdym bądź razie dzidzia jeszcze nie ma wytworzonego łozyska, więc przez te 4 dni nic z antybiotyku do niej raczej nie dotrze

Do góry