reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ile musialas czekac na transfer po hiperce??

2 miesiące

Nie wstawiam kalendarza, tylko ja jestem zapisana.

Nie wiem czy to ze względu na podświadome nerwy, ale spać nie mogę. Usnęłam dość szybko, ale obudził mnie deszcze i dziwne myśli zaczęły mi po głowie chodzić... i po spaniu. :(

To przez pogodę, nie denerwuj sie wszystko bedzie piękne na usg [emoji6]

Estradiol powyzej 5tys to juz jest ryzyko hiperki. Nikt nie stwierdzi do konca czy bedziesz ja miec niektore dziewczyny przy takim wyniku czuja sie swietnie. A po punkcji moze byc mega bol powiekszanie sie obwodu brzucha plyn w jamie brzusznej w plucach. I mega duze jajniki

U mnie juz od 3000 tys odwołał transfer i miał racje...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Nie wstawiam kalendarza, tylko ja jestem zapisana.

Nie wiem czy to ze względu na podświadome nerwy, ale spać nie mogę. Usnęłam dość szybko, ale obudził mnie deszcze i dziwne myśli zaczęły mi po głowie chodzić... i po spaniu. :(
Ojoj tez nie spalam o tej porze. Snily mi sie jakies glupoty, ze mnie jakas babka zastrzelila z karabinu:o

Ojoj tez nie spalam o tej porze. Snily mi sie jakies glupoty, ze mnie jakas babka zastrzelila z karabinu:o
Chyba wszystkie dzisiaj w nocy nie spałyśmy. Ja tak samo spac nie mogłam. Usnęłam, ale po 2 się usnęłam i leżałam z godzinę. Do tej pory nie mam którejś fazy w domu. Lodówka mi nie chodzi i pewnie wszystko do wyrzucenia :realmad:

Chyba wszystkie dzisiaj w nocy nie spałyśmy. Ja tak samo spac nie mogłam. Usnęłam, ale po 2 się usnęłam i leżałam z godzinę. Do tej pory nie mam którejś fazy w domu. Lodówka mi nie chodzi i pewnie wszystko do wyrzucenia :realmad:
Nie patrzylam w kalendarz ale chyba sie ma cos kolo pelni wiec to pewnie stad te bezsennosci - przynajmniej ja czesto tak mam (moze jestem wilkolakiem:p). To u mnie tylko padalo i byla lekka wichura ale burzy nie bylo.

reklama
witam dziwewczyny no ta pogoda w nocy była straszna ... trzymam kciuki zeby kazdej z was dzis marzenia sie spełniły... :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry