reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wstawiam kalendarza, tylko ja jestem zapisana.

Nie wiem czy to ze względu na podświadome nerwy, ale spać nie mogę. Usnęłam dość szybko, ale obudził mnie deszcze i dziwne myśli zaczęły mi po głowie chodzić... i po spaniu. :(

Nie wiem czy to ze względu na podświadome nerwy, ale spać nie mogę. Usnęłam dość szybko, ale obudził mnie deszcze i dziwne myśli zaczęły mi po głowie chodzić... i po spaniu. :(
Jakie myśli kochana. Wszystko będzie pięknie!!! Żywunia cudna zdrowutka!!! Dawaj znaka co usg.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Mocz się zatrzymuje, ale nie wiem czemu. Wyprawkę na szczęście już mam. Bogu dzięki, że nie czekałam ze wszystkim na ostatnia chwile. Ludzie, ja tu zwariuję przez ten tydzień czekania

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie zwlekam z wyprawka jesteśmy na etapie urządzania pokoju Małej, też muszę chodzić często na wizyty bo są problemy i kto wie czy mnie do szpitala nie położy. Także dziewczyny nie patrzcie na przesądy, żebyście potem nie latały jak z pieprzem... Współczuję Ci wiem jak to jest ale wierzę że lekarze sobie poradzą może głupie pocieszenie ale dobrze że z drugą nerką jest ok!

---26tc---

Nie stresuj się bez potrzeby[emoji8] na która wizyta?

---26tc---

Ja dzisiaj przez tą pogodę to spać nie mogę. Jak pospałam że trzy godziny to wszystko. Masakra jakaś a w dzień będę jak zombie!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Paula czy ten lekarz odbiera telefon np. Wieczorem chce skontaktować się z nim np
Teraz, ale nie wiem czy wypada. Dzwoniłam dziś popołudniu napisał że jest zajęty i prosi o sms. Napisałam i cisza... Co o tym myślisz?
Może ma dyżur w sZpitalu albo jest w klinice zadZwoń jeszcze raz dopiero teraz odczytalam i jak oddzwonil czy ty zadzwoniłaś ?

Do góry