reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie wstawiam kalendarza, tylko ja jestem zapisana.

Nie wiem czy to ze względu na podświadome nerwy, ale spać nie mogę. Usnęłam dość szybko, ale obudził mnie deszcze i dziwne myśli zaczęły mi po głowie chodzić... i po spaniu. :(

To @M@gda tylko takich wiadomości życzę, które chcesz usłyszeć i na które czekasz :). A dziś to chyba przez pogodę takie dziwne myśli i bezsenność.

reklama
Dziewczyny od paru dni tak mnie nawala ten jajnik ze nie wiem co zrobić czy możliwe aby powstała torbiel w czasie brania antyków ??? Życzę miłego dnia i samych dobrych wiadomość :p

Jeszcze nie wróciłam nie kochana zaczynam 11 października zastrzyki gonapeptyl a tabletki kończę 15 października i jak skończę tabletki ma przyjść @ i od dnia przyjscia @ mam sie wstawić na wizytę między 7 a 12 dniem i wtedy zacznę właściwą stymulacje puragonem :) a gonapeptyl będę brała aż do pierwszej bety więc jesZcze troszkę do wlasciwej stymulacji ale juz bliżej niż dalej a co u Ciebie kochana opowiadaj jak samopoczucie nadal na L4 jesteś ?
Gonapeptyl do 1 bety? Napewno codziennie to chyba niemozliwe

A i jeszcze mam pytanie, kiedy się stwierdza czy ktoś ma hiperkę czy nie? To lekarz w trakcie punkcji decyduje, czy jest jakaś magiczna liczba jajek która o tym świadczy??
Estradiol powyzej 5tys to juz jest ryzyko hiperki. Nikt nie stwierdzi do konca czy bedziesz ja miec niektore dziewczyny przy takim wyniku czuja sie swietnie. A po punkcji moze byc mega bol powiekszanie sie obwodu brzucha plyn w jamie brzusznej w plucach. I mega duze jajniki

Ale to długi protokół nie wiem przyjadę do domu to zobaczę w dokumentach Kiedy mam przyjechać nie wiem co on kombinuje ale wiem jedno ze następny miesiąc tych anty to chyba brać nie bede bo już mi po nich odpierdala masakra jedna wielka może wie co robi a to przy długim protokole inaczej sie nie zaczyna ????
Takie male uboczne skutki marvelonu hehe chyba najgorsze anty jakie istnieja na rynku. Dlugi prktokol ja zaczynalam od 2 dc wiec troszke pozno zaczynasz.

Zawsze piszecie na te tematy o których właśnie myślę... ja dzisiaj miałam głupi sen no i niestety prawie....no wiecie... a właśnie wiem że nie można w żadnym przypadku doprowadzić do orgazmu i się nie podniecać bo skurcze macicy mogą wypchnąć zarodek. Cholera jasna że też nad snem nie mogę zapanować :(
Mąż to nawet pocałować mnie nie chce żebym się nie podnieciła :p a tu takie cholerstwo...mam nadzieję że to nie spowodowało wypchnięcia zarodka...
Sny o seksie po transferze to norma i dobry znak :)

Kochae milego dnia i kciuki mocno zaciskam za dzisiejsze wydarzenia niech wszystko bedzie pozytywnie.

Zapierdzielacie tak z tymi stronami ze nie da sie nadrobic hehe pewnie po pracy to juz stuknie setka do przeczytania. A w domu tez trzeba co nie co zrobic :)

Nie wstawiam kalendarza, tylko ja jestem zapisana.

Nie wiem czy to ze względu na podświadome nerwy, ale spać nie mogę. Usnęłam dość szybko, ale obudził mnie deszcze i dziwne myśli zaczęły mi po głowie chodzić... i po spaniu. :(
Madziu powodzenia wszystko na pewno bedzie dobrze :-) i nie stresuj nam Żywci :-)

reklama
Do góry