reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Takie male uboczne skutki marvelonu hehe chyba najgorsze anty jakie istnieja na rynku. Dlugi prktokol ja zaczynalam od 2 dc wiec troszke pozno zaczynasz.
No tak kazał ale naprawdę nakurwia mnie ten jajnik to czemu on takie dziadostwo mi dał czy one są takie skuteczne nie wiesz ? Bardzo tanie były czuje sie jak bym miała okres dostać

reklama
Dziewczyny do kiedy brałyscie "Duphaston" (progesteron) w ciązy ja mam odstawić w 15 tyg a mogę sama brać sobie dłużej? niz kazała ginek? jak byłam w srode u siebie w miescie u ginka to powiedział bym przyjmowała luteine dalej ale mowie mu ze już mam od 3 tyg odstawioną i miałam zastapioną zastrzykami "Prolutex" ktore tez juz wybrałam i progesteronu został mi tylko duphaston czy po odstawieniu (progesteronu) powinno się zrobic badnie krwi zeby wiedziec czy powinno sie odstawić?Dziewuszki te które maja juz jakieś pojecie prosze o rade :)

Dziewczyny do kiedy brałyscie "Duphaston" (progesteron) w ciązy ja mam odstawić w 15 tyg a mogę sama brać sobie dłużej? niz kazała ginek? jak byłam w srode u siebie w miescie u ginka to powiedział bym przyjmowała luteine dalej ale mowie mu ze już mam od 3 tyg odstawioną i miałam zastapioną zastrzykami "Prolutex" ktore tez juz wybrałam i progesteronu został mi tylko duphaston czy po odstawieniu (progesteronu) powinno się zrobic badnie krwi zeby wiedziec czy powinno sie odstawić?Dziewuszki te które maja juz jakieś pojecie prosze o rade :)
Miało być w 16 tyg koniec leków :)

Ja po 16 tyg tez odstawilam i bralam tylko femibion juz. I nie badalam progesteronu po odstawieniu

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry