No tak kazał ale naprawdę nakurwia mnie ten jajnik to czemu on takie dziadostwo mi dał czy one są takie skuteczne nie wiesz ? Bardzo tanie były czuje sie jak bym miała okres dostaćTakie male uboczne skutki marvelonu hehe chyba najgorsze anty jakie istnieja na rynku. Dlugi prktokol ja zaczynalam od 2 dc wiec troszke pozno zaczynasz.
reklama
Ale ja nie mam marvelonu tylko microgynonTakie male uboczne skutki marvelonu hehe chyba najgorsze anty jakie istnieja na rynku. Dlugi prktokol ja zaczynalam od 2 dc wiec troszke pozno zaczynasz.
Biorę leki bo kiepsko ze mną cala mokra jestem...Oj kochana to cię dopadło. Herbata z miodem i z cytrynką łóżeczko i wygrzewać się
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
---26tc---
Dziewczyny do kiedy brałyscie "Duphaston" (progesteron) w ciązy ja mam odstawić w 15 tyg a mogę sama brać sobie dłużej? niz kazała ginek? jak byłam w srode u siebie w miescie u ginka to powiedział bym przyjmowała luteine dalej ale mowie mu ze już mam od 3 tyg odstawioną i miałam zastapioną zastrzykami "Prolutex" ktore tez juz wybrałam i progesteronu został mi tylko duphaston czy po odstawieniu (progesteronu) powinno się zrobic badnie krwi zeby wiedziec czy powinno sie odstawić?Dziewuszki te które maja juz jakieś pojecie prosze o rade
Miało być w 16 tyg koniec lekówDziewczyny do kiedy brałyscie "Duphaston" (progesteron) w ciązy ja mam odstawić w 15 tyg a mogę sama brać sobie dłużej? niz kazała ginek? jak byłam w srode u siebie w miescie u ginka to powiedział bym przyjmowała luteine dalej ale mowie mu ze już mam od 3 tyg odstawioną i miałam zastapioną zastrzykami "Prolutex" ktore tez juz wybrałam i progesteronu został mi tylko duphaston czy po odstawieniu (progesteronu) powinno się zrobic badnie krwi zeby wiedziec czy powinno sie odstawić?Dziewuszki te które maja juz jakieś pojecie prosze o rade
A
le co to znaczy bryna bo nie czaje ja wiem/przypuszczam/mam nadzieje ze nic zlego nie mialad na mysli
Bryna to na ogół taki wiecznie uśmiechnięty jegomość, Który z nadmiaru wolnego czasu pociąga tanie winko pod sklepem
Oczywiście nie miałam nic złego na myśli, mam nadzieję że Cię nie uraziłam.
dżoasia
Fanka BB :)
hehe to by się zgadzało, tylko nie za sklepem a w domu znam się na żartachBryna to na ogół taki wiecznie uśmiechnięty jegomość, Który z nadmiaru wolnego czasu pociąga tanie winko pod sklepem
Oczywiście nie miałam nic złego na myśli, mam nadzieję że Cię nie uraziłam.
adunnnia90
Ja po 16 tyg tez odstawilam i bralam tylko femibion juz. I nie badalam progesteronu po odstawieniuDziewczyny do kiedy brałyscie "Duphaston" (progesteron) w ciązy ja mam odstawić w 15 tyg a mogę sama brać sobie dłużej? niz kazała ginek? jak byłam w srode u siebie w miescie u ginka to powiedział bym przyjmowała luteine dalej ale mowie mu ze już mam od 3 tyg odstawioną i miałam zastapioną zastrzykami "Prolutex" ktore tez juz wybrałam i progesteronu został mi tylko duphaston czy po odstawieniu (progesteronu) powinno się zrobic badnie krwi zeby wiedziec czy powinno sie odstawić?Dziewuszki te które maja juz jakieś pojecie prosze o rade
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
hehe to by się zgadzało, tylko nie za sklepem a w domu znam się na żartach
Ufff...
reklama
meg86
Ja go kiedyś brałam i nic takiego mi nie dolegalo. Ale tabletki antykoncepcyjne Raczej nie powodują torbieli wręcz działają żeby się wchlonelyAle ja nie mam marvelonu tylko microgynon
Podziel się: