reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana pod koniec stymulacji to siadać nie mogłam [emoji15]tak mnie jajniki bolały ale naprodukowała 29 jajcow [emoji12] Oczywiście Hiperka tez była i tydzień z życia wyjęty, najgorszemu wrogowi nie życzę, straszne samopoczucie, brzuch jak w 6 miesiącu ciąży, na szczescie wyniki miałam całkiem ok obyło sie bez szpitala [emoji6]dasz radę, osobiście uważam ,ze lepiej więcej naprodukowac [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A ile musialas czekac na transfer po hiperce??

Ja leginsów nie cierpie zle sie czuje ,ale fakt sa najwygodniejsze ;/ na allegro widziałam jeansy i sie zastanawiam nad zakupem tylko jedne mi sie podobały ;) a ja jestem wyredna :) taki charakter, a do H&Mnie doszłam jeszcze u mnie w miescie ;)
W h&m sa super ja jak pojechalam to 3 pary kupilam spodni ciazowych jedne dzinsy ciemniejsze, jedne jasniejsze troche poprzecierane i jedne czarne spodnie ciążowe.
Ja leginsow tez nie lubie [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny...nie miałam internetu stad cały dzień mnie nie było...jak duzo stron.. ojoj mam mega zaległosci..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez myślałam o Novum. Jednak do Łodzi mamy bliżej [emoji4]

"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "
Ja tez polecam Gamete w Rzgowie k/ Lodzi. Mamy juz coreczke z pierwszego podejscia z ivf a teraz staramy sie o rodzeństwo. Jak na razie nieskutecznie niestety.
Ale klinika jest super i świetne jest laboratorium. Lekarze sa fajni tez i atmosfera jest bardzo dobra i zawsze pacjent jest traktowany z szacunkiem a to bardzo jest wazne przy tych wszystkich badaniach i wizytach. Powodzenia

Do góry