... bryno??? Hę?
To taki żarcik oczywiście.
Wiem że porządna dziewczyna z Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
... bryno??? Hę?
le co to znaczy bryna bo nie czaje ja wiem/przypuszczam/mam nadzieje ze nic zlego nie mialad na mysliTo taki żarcik oczywiście.
Wiem że porządna dziewczyna z Ciebie
A ile musialas czekac na transfer po hiperce??Kochana pod koniec stymulacji to siadać nie mogłam [emoji15]tak mnie jajniki bolały ale naprodukowała 29 jajcow [emoji12] Oczywiście Hiperka tez była i tydzień z życia wyjęty, najgorszemu wrogowi nie życzę, straszne samopoczucie, brzuch jak w 6 miesiącu ciąży, na szczescie wyniki miałam całkiem ok obyło sie bez szpitala [emoji6]dasz radę, osobiście uważam ,ze lepiej więcej naprodukowac [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Z nim zazwyczaj tak jest. Zawsze w nieodpowiednim momencie :/Dziś było o czasie, o czekaniu, a u mnie co? Kur*a zaczyna mi się okres, a miał za 5 dni! I tym samym psuje mi plany na cały październik...
DenaturatA
le co to znaczy bryna bo nie czaje ja wiem/przypuszczam/mam nadzieje ze nic zlego nie mialad na mysli
to niemozliwe mialo byc tak pieknieDziołchy!
Wszystkie zarodki zatrzymały się w rozwoju.
Obserwują jeszcze do jutra, ale tak czy tak koniec zludnych nadzieji...
W h&m sa super ja jak pojechalam to 3 pary kupilam spodni ciazowych jedne dzinsy ciemniejsze, jedne jasniejsze troche poprzecierane i jedne czarne spodnie ciążowe.Ja leginsów nie cierpie zle sie czuje ,ale fakt sa najwygodniejsze ;/ na allegro widziałam jeansy i sie zastanawiam nad zakupem tylko jedne mi sie podobały a ja jestem wyredna taki charakter, a do H&Mnie doszłam jeszcze u mnie w miescie
kurcze przykro mi...Przykro mi
Ja tez polecam Gamete w Rzgowie k/ Lodzi. Mamy juz coreczke z pierwszego podejscia z ivf a teraz staramy sie o rodzeństwo. Jak na razie nieskutecznie niestety.Tez myślałam o Novum. Jednak do Łodzi mamy bliżej [emoji4]
"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "