reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nieee!! Tak po 13tej z reguly wychodze, obiad dla lubego zawsze jest, a dzisiaj bylam na miescie pozalatwiac pierdolki. Wczoraj bylam tez na plotach w pracy itp :) ja tylko mam dobry pakiet internetowy w tel i rzadko was zostawiam bo kurde na 2 godz spuszcze z oka i juz pol godziny nadrabiania:p

Dobra, dobra...już się nie tlumacz...bryno ;):p

reklama
A jak wyglądasz z wyprawką? No to za tydzień... daj znać czego się dowiesz. Ale ten zastój na czym polega? Nie pracuje dobrze ta jedna nerka tak?

---26tc---
Mocz się zatrzymuje, ale nie wiem czemu. Wyprawkę na szczęście już mam. Bogu dzięki, że nie czekałam ze wszystkim na ostatnia chwile. Ludzie, ja tu zwariuję przez ten tydzień czekania

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Mocz się zatrzymuje, ale nie wiem czemu. Wyprawkę na szczęście już mam. Bogu dzięki, że nie czekałam ze wszystkim na ostatnia chwile. Ludzie, ja tu zwariuję przez ten tydzień czekania

Witamy w swiecie zawieszonych... chociaz ty przynajmniej wiesz na co czekasz... oby maluchy daly rade!!

Witamy w swiecie zawieszonych... chociaz ty przynajmniej wiesz na co czekasz... oby maluchy daly rade!!
Za Ciebie cały czas trzymam kciuki. A kto wie, może Maluch zrobi Ci niespodziankę i zostanie z Tobą. Już nie takie cuda się tu zdarzały [emoji7] [emoji9]

Hej. Ja dziś też miałam wizytę i jest tak sobie. Sara już 1850g, a Tobiasz wciąż do tyłu 1416. Do tego zwiększa mu się zastój w nerce. Jest już 2× większy, bo 12 mm, a norma do 10. Nasz lekarz już nie potrafi nam z tym pomóc i kieruje nas do jakiejś Pani profesor. W czwartek za tydzień wizyta i prawdopodobnie szpital do końca, a dziś dopiero 31 tyg i 1 dzień. Prawdopodobnie za 4 tyg cc o ile Małemu nie będzie się pogarszac. Jeśli zastój się będzie powiększał, wtedy cc szybciej. Już nie mam sił na nic... Do tego okazało się, że i ja mam zastoje w notce i stąd te opuchnięte nogi.

Kochana może szpital to dobry ponysl i jakos może uda sie Tobinkowi podgonic. Trzymaj sie dzielnie i Maleństwa!

Za Ciebie cały czas trzymam kciuki. A kto wie, może Maluch zrobi Ci niespodziankę i zostanie z Tobą. Już nie takie cuda się tu zdarzały [emoji7] [emoji9]

Jesli u pixie juz wczoraj pecherzyk mial 6mm to u mnie te 7mm to nawet jak na ta cudowna owulacje jest za maly. Wiec ja chyba tylko czekam az samo zacznie sie oczyszczac na nowo...

reklama
Do góry