Kiedy beta?ale dzisiaj jest dopiero 2dpt . Sorrry że ja wam tak smęce ale okropnie się boje i wszystkim przejmuje a tylko wam moge tak naprawdę powiedzieć wszystko
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Bo to jest takie zayebyste ze prawie usypiasz, nie slyszysz juz co ona do ciebie gada ale budzisz sie dokladnie w tym momencie kiedy ona o tym mowibyć może, wczoraj na wieczór sobie włączyłam to prawie usnęłam. To jakiej wartości progesteronu powinnam się spodziewać?
dżoasia
To szyybko bo teraz masz pretekst ze ciezarnym sie nie odmawiaMoj to samo mowi ...jeszcze chce zeby mi kupil nowy telefon to on ze nie bo wtedy to juz calkiem odlece.A ja choruje ja samsunga najnowszego i bede mu trula dopuki sie nie zgodzi
aniaAsia222
No pewnie!! Próbuj do końca i mam nadzieję że Ci się udastaram się tak myśleć, ale ciezko mi. Nie wiem czy dm rade, no ale póki jest szansa z moimi jajkami to próbuję do końca!
dżoasia
Ja z tych eyrywnych za pierwszym razem kazali isc dopiero 12dpt a teraz mialam isc 10dpt jak jest wszystko ok to w 6dpt ma byc dwucyfrowa. Ewentualnie jestesw stanie okreslic czy zarodek podejmuje jakies dzialanie i sie implantuje czy tez nie. Lepiej wiedziec duzo niz za maloDziewczyny a powiedzcie mi dlaczego zalecają dopiero 11 dpt bete po 3dniowym? @dżoasia Ty robilas po blastce 6dpt i Tobie wyszło, ale czy mialaś betę zaleconą na 9dpt i taka wyrywna jesteś?
aniaAsia222
Dziękuje Ci bardzo za ten wpis ja myślałam że jestem jakaś nienormalna że mam takie sny dobrze jest zaczerpnąć informacji od doświadczonych osób bo lekarze tak naprawdę nieraz nie znają się tak dobrze jak wyTo normalne na tym etapie też tak miałam kilka razy i zarodek został
gooossia17
ja zamiast we wtorek może pójde w poniedziałek 10dptJa z tych eyrywnych za pierwszym razem kazali isc dopiero 12dpt a teraz mialam isc 10dpt jak jest wszystko ok to w 6dpt ma byc dwucyfrowa. Ewentualnie jestesw stanie okreslic czy zarodek podejmuje jakies dzialanie i sie implantuje czy tez nie. Lepiej wiedziec duzo niz za malo
To tak jak ja w grudniu bedzie 29 maz 31 ale ja juz siwieje coraz bardziej od jakis 5lat tylko u mnie to genetyczne.6lat po slubie 4 lata staran28, ale jak tak czas bedzie zapitalal jak te ostatnie 7 lat to mnie menopauza zastanie a ja dalej nie zajde meza mi szkoda bo on juz 34 i biedny siwy prawie calkiem i kiedys mi powiedzial, ze chcialby, zeby dziecko pamietalo go jeszcze z chociaz kilkoma czarnymi wlosami... a nie jak siwego dziadka ehh.. jakbym wiedziala ze tak wyjdzie to bym jeszcze ze 2 lata mlodosci poswiecila na szalenstwa a tsk to czlowiek caly czasuwaza "bo moze zajde"
reklama
meg86
Z tego co pamiętam to kilka z nas miało po transferze sny erotyczne i orgazmy nocne przez sen. Mam tak Jeszce czasem teraz więc się nie martwDziękuje Ci bardzo za ten wpis ja myślałam że jestem jakaś nienormalna że mam takie sny dobrze jest zaczerpnąć informacji od doświadczonych osób bo lekarze tak naprawdę nieraz nie znają się tak dobrze jak wy
Podziel się: