reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana nic nie boj. O kd bedziesz myslec jak przyjdzie na to czad, ale mam nadzieje ze do tego nie dojdzie! A ja np nie mam nic do adopcji tylko byloby mi szkoda jakbym nigdy nie poczula pod sercem kopniakow, wiec jesli mialabym wybor to chyba bym sie zdecydowala na kd:)
to jest tak że granica się przesuwa. Kiedyś mowiłam ze robię iui tylko bo ivf to nie. I co? już niedługo potem podchodziłam doivf. Przynajmniej u mnie tak jest że granica sie przesuwa dopiero jak staję przed faktem.

Jak mi się tak ręce trzęsły,że mogłabym nie trafić w brzuch. A po drugie to wtedy czułam,że on też jest w tym razem ze mną tak na 100%, wiesz faceci często są odsunięci w tych wszystkich procedurach,a ja chciałam aby on był ze mną i tak zostało. Teraz to nawet on sam mówi,że chce mi je robić :-)
U mnie tez M robil zastrzyki nie dlatego ze ja sie bałam tylko dlatego ze on sam chciał

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój tez mówi,że cały czas tylko coś w tym telefonie robię:p
Ale już się nie złości, widzi że dużo się od Was uczę :-D
No i to jest dobry pomysł... w sensie te jajka mężowe :-))
Moj to samo mowi ...jeszcze chce zeby mi kupil nowy telefon to on ze nie bo wtedy to juz calkiem odlece.A ja choruje ja samsunga najnowszego i bede mu trula dopuki sie nie zgodzi

A moge zapytac o twoj wiek jesli mozna wiedziec poprostu z czystej ciekawosci
28, ale jak tak czas bedzie zapitalal jak te ostatnie 7 lat to mnie menopauza zastanie a ja dalej nie zajde:p meza mi szkoda bo on juz 34 i biedny siwy prawie calkiem i kiedys mi powiedzial, ze chcialby, zeby dziecko pamietalo go jeszcze z chociaz kilkoma czarnymi wlosami... a nie jak siwego dziadka:( ehh.. jakbym wiedziala ze tak wyjdzie to bym jeszcze ze 2 lata mlodosci poswiecila na szalenstwa a tsk to czlowiek caly czasuwaza "bo moze zajde"

Zawsze piszecie na te tematy o których właśnie myślę... ja dzisiaj miałam głupi sen no i niestety prawie....no wiecie... a właśnie wiem że nie można w żadnym przypadku doprowadzić do orgazmu i się nie podniecać bo skurcze macicy mogą wypchnąć zarodek. Cholera jasna że też nad snem nie mogę zapanować :(
Mąż to nawet pocałować mnie nie chce żebym się nie podnieciła :p a tu takie cholerstwo...mam nadzieję że to nie spowodowało wypchnięcia zarodka...
To normalne na tym etapie też tak miałam kilka razy i zarodek został

reklama
być może, wczoraj na wieczór sobie włączyłam to prawie usnęłam. To jakiej wartości progesteronu powinnam się spodziewać?
Nie wiem... ja mialam 9,5 i to bylo o wiele za malo a nie mialam zadnego plamienia ani nic. Pi 2 zastrzykach prolutexu podskoczyl na 25 a po trzecim byl juz 49 tylko potem wiafomo jak to sie skonczylo. A raczrj jeszcze sie nie skonczylo...

Do góry