hahaha dziś jeszcze nie zaczęłamanetka a jak u ciebie książka?ciekawa?
reklama
i kpa mi zasadź bo ja jeszcze w wyrku a tu maz dzis wraca z wyjazdu a w domu syf i światło w lodówce! o!anetka a jak u ciebie książka?ciekawa?
tamiza
Fanka BB :)
@dżoasia @walczaca o szczesciePoczekaj na wyniki i chyba bym próbowała z tym zapłodnieniem 50 na 50. Tylko wiem też,że nie w każdej klinice się na to godzą. Trzeba by było podpytać u Was czy tak można.
Dopóki nie porozmawiam z dr nie podejmuje żadnych decyzji.
Do poniedziałku oczyszcze umysł i na trzeźwo zdecydujemy z M co dalej
Dziękuję Wam za wsparcie! Jak zwykle jesteście nieocenione i niezawodne
dżoasia
to mu powiedz żeby w drodze powrotnej wstąpił do sklepu i jak wejdzie do mieszkania to zanim ściągnie buty to niech wyniesie śmieci a potem niech poodkurza, żeby mu się do skarpet śmieci nie przyczepiałyi kpa mi zasadź bo ja jeszcze w wyrku a tu maz dzis wraca z wyjazdu a w domu syf i światło w lodówce! o!
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
walczaca o szczescie
A nam mówili,że w naszym przypadku in vitro to będzie sukces, i to raczej szybko, a co się okazało... Minęło 7 miesięcy i druga stymulacja... w życiu się tego nie spodziewałam :-(a pamiętasz jak na pod koniec lipca klęłam na torbiel? też mi sie wydawało, że znowu kolejny miesiąc i znowu czekanie i znowu ta bezczynnośc... a czas ucieka... do tej pory mnie irytuje czekanie i chce mi się płakać, jak pomyślę, że zaraz minie kolejny rok i kolejna rocznica ślubu a my dalej sami. To jest w ch*j niesprawiedliwe, ale co zrobić, życia sobie nie odbiorę... Trzymam kciuki za Waszą decyzję. Jaką byście nie podjęli, napewno będzie słuszna :*
I teraz znowu stres o hiperkę, ale tak jak @dżoasia napisała trzeba być cierpliwym, bo inaczej nie dojdziemy do niczego. A nasza sytuacja uczy niesamowicie cierpliwości....
dżoasia
jakby co to w poniedziałek już będziecie o 5 dni bliżej celu@dżoasia @walczaca o szczescie
Dziękuję Wam za wsparcie! Jak zwykle jesteście nieocenione i niezawodne![]()
![Rolleyes2 :rolleyes2: :rolleyes2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rolleyes9im.gif)
walczaca o szczescie
Spróbujcie razem spędzić ten weekend i odpocząć od wszystkiego, trzymamy za Was kciuki :-)@dżoasia @walczaca o szczescie
Dziękuję Wam za wsparcie! Jak zwykle jesteście nieocenione i niezawodne![]()
I zostajemy do dyspozycji
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Mruch
@Mruch a przypomnij mi jaką Ty masz tą homocysteine?
Norma jest niby do 13,9 i lekarze mowia ze dobrze miec koło 8 przy staraniach, ale ja mam 11 i mi Lewy mówił że mam się nie czepiać bo jest w normie i mam nic z tym nie robic..
Mam w tej chwili powyżej 15 i walczę - mam na to dwa tygodnie.
hahaha wariatka. Liczyłam ze dasz mi kopa zebym sie rozpędziła do robotyto mu powiedz żeby w drodze powrotnej wstąpił do sklepu i jak wejdzie do mieszkania to zanim ściągnie buty to niech wyniesie śmieci a potem niech poodkurza, żeby mu się do skarpet śmieci nie przyczepiały![]()
reklama
Jeszcze nie wróciłam nie kochana zaczynam 11 października zastrzyki gonapeptyl a tabletki kończę 15 października i jak skończę tabletki ma przyjść @ i od dnia przyjscia @ mam sie wstawić na wizytę między 7 a 12 dniem i wtedy zacznę właściwą stymulacje puragonemhahaha a juz wróciłaś? czyli za 11 dni wlasciwa stymulacja tak?
Podziel się: