reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Catleya, Marcikuk to w takim razie we wtorek wrócimy tutaj z wiadomościami, mam nadzieję,że samymi dobrymi:tak: ja to wyczekuje na te USG jak nie wiem co, zawsze się denerwuje przed badaniem, potem już po jestem spokojna a jak minie parę dni to znowu zaczynam się denerwować,czy nadal wszystko jest ok:tak:
Miliaa nie denerwuj się wynikiem LH, ja z ciekawości jak przeczytałam Twoją wiadomość zaczęłam przeglądać swoje wyniki przed stymulacją i nigdy nie miałam LH mniejszego niż 3, raz miałam nawet 21. Może dlatego kiepsko się stymulowałam?Więc jeśli lekarz zwrócił na to uwagę to dobrze-poczekasz jeszcze chwilę,ale będziesz miała dobre wyniki stymulacji:tak:
Hope28 jejciu,ale mi smutno,po Twojej wiadomości:-( pierwszy wynik miałaś ładny,więc już powolutku Ci gratulowałam..ja przed ICSI ani razu sama nie zaszłam w ciążę:-( może spróbuj się umówić do swojego lekarza prowadzącego i dopytaj,co może być przyczyną niepowodzeń?Myślę,że możesz wycofać się z Programu, jeśli nie chcesz nadal podchodzić do ICSI..powinni Ci odliczyć pierwsze podejście a resztę zwrócić. Mi też oddadzą pieniądze,jeśli do 12 t.c wszystko będzie ok-zapłacę jak za pojedyncze podejście. Mocno Cię przytulam!
Joweg daj znać,jak dzisiejsza beta-trzymam wciąż kciuki.
Elala nie martw się sikanym testem-ja w nie osobiście nie wierzę, uważam,że wychodzą już naprawdę przy wysokiej betce...

Lili27 Twój wynik wskazuję na ciążę!Spójrz na mój suwaczek-też podchodziłam w Invicta w Warszawie. Lekarz jak do mnie dzwonił po 2 weryfikacji powiedział,że prawidłowo powinny być dwie cyfry przy drugiej i 3 cyfry przy trzeciej weryfikacji, więc u Ciebie wszystko jest ok-powodzenia przy 3 betce:tak:

ßhcg-2,0
progesteron-49,7
estradiol-164

wlasnie dowiedzielismy sie ze maz ma raka znowu na 100% :( odezwe sie za jakis czas

joweg - Tak bardzo mi przykro, że przez to przechodzicie. Nie wiem co mam powiedzieć , w każdym razie trzymam kciuki także za Twojego M.
Pozdrawiam

hope - ale się porobiło , co chwilę coś nie tak. Bardzo mi przykro , że się nie udało.

Lili27 - Witam na forum. Osobiście nie znam się na tych weryfikacjach ale myślę , że jest wszystko ok. Oby 3 beta była mega wysoka:-)

joweg - trzymam kciuki za twojego M. ale sie porobilo

Hope - przykro mi bardzo ale się nie poddawaj, odpocznij i może zawalczcie znowu

elala - nie denerwuj się bo miałaś tylko jeden zarodek podany. Powtórz test we wtorek czy kiedy ci tam kazali go robic. Możesz tez isc do GP jakiegoś fajnego jak ich znasz u siebie w przychodni i popros o test z krwi, moze sie uda. Mnie lekarka mowila ze zwykle nie robią ale możesz spróbować. Powiedz ze jesteś po ivf i chcesz mieć pewność bo testy nie zawsze pokazuja.

Lily - witaj. poczekaj na kolejna weryfikacje ale wydaje mi sie ze jest dobrze.

hope, joweg... myślę że nie yrzeba tu nic pisać. po prostu was tulę mocno...:'(

elela głuptasie zaczekaj jeszcze!!! za wcześnie na sikańca!!! tylko niepotrzebnie stresujesz siebie i maleństwo... może faktycznie spróbuj iść gdzieś na hcg

Lily Również witam cię na forum:) ak jak napisała gieniek- twój wynik wskazuje na ciążę. zaczekaj do 3 weryfikacji i mam nadzieję że będzie piękny przyrost. trzymam &&&

o mnie nie napiszę nic bo zupełnie nic się nie zmienia- jedynie zaczyna mnie opuszczać mój wewnętrzny spokój... :( gdzie ten poniedziałek??

hope - przykro mi,że się nie udało :(( Tulę mocno.

elala - aniołeczek ma świętą rację. Zaczekaj jeszcze.... Wynik bety jest najważniejszy :))) a o sikańcach to już nic pisać więcej nie będę ;).....

reklama
Jeśli o mnie chodzi,to przed chwilą mąż zadzwonił, by obwieścić,że moje beta jest pozytywna :)
Ale przede mną jeszcze długa droga....

Do góry