mam pytanie do zaciazonych dziewczynek. czy jak odstawilyscie progesteron mialyscie jakies objawy. Ja od wczoraj nie biore i drugi dzien jest mi tak strszanie niedobrze ze masakra. Miałam mdłości wcześniej ale później przeszły, a teraz znowu. I nie wiem czy może tak reaguje na odstawienie hormonów.
reklama
kaska31
Fanka BB :)
niemartw sie kochana tez tak mialam jeszcze bol jajnikow glowa mnie bolala i czulam sie oslabiona.a i jeszcze przy mdlosciach mi polozna zalecila jesc czesciej a mniejsze dawki sprawdzilo sie.mam pytanie do zaciazonych dziewczynek. czy jak odstawilyscie progesteron mialyscie jakies objawy. Ja od wczoraj nie biore i drugi dzien jest mi tak strszanie niedobrze ze masakra. Miałam mdłości wcześniej ale później przeszły, a teraz znowu. I nie wiem czy może tak reaguje na odstawienie hormonów.
Ostatnia edycja:
dzieki Kasiu. O ty jedzeniu to wiem. robiłam tak jak miałam mdłości we wcześniejszych tygodniach a teraz od jakiś dwóch tygodni apetytu bark całkowicie. A niedobrze mi znowu od wczoraj. Mam nadzieje ze mi przejdzie. A oslabienie to mam ciagle taka bez życia jestem.
czarnykot
Fanka BB :)
Dziewczynki a co wy tak z tymi tesciorami szalejecie? Ja robilam test w 13dpt i mialam bladzioche ze szok,a co dopiero w 6dpt albo w 8dpt? Wcale nie dziwie ze kreski nie powychodzily Jak macie mozliwosc to zrobcie hcg i wszystko sie wyjasni.
reklama
Podziel się: