reklama
palu_nr1
Fanka BB :)
a nawet dobrze sie czuje. bobaski tez juz je czuc jak szaleja. tylko nadal nie chca pokazac co tam maja miedzy nogamiPalu_nr1, fajnie,ze do nas zagladasz od czasu do czasu. Jak sie czujesz kochana? Jak tam bobaski? :-)
przykro miDziś 6 dpt idę na betę rano sikaniec - nawet cienia nie ma .... więc to już tylko formalność .
bylas dzis na becie? a na test patrzylas przynajmniej po 20min?u mnie niestety 1 krecha na tescie tak wiec tym razem klapa!
joweg masz juz ten wynik?
hope28 bardzo mi przykro ;( wiem co czujesz...
jesli chodzi o in vitro do skutku to chyba jest to dobre, bo nie ponosisz kosztów za kazdym razem, tak? Nie zagłębiałam się w ten temat, ale rozumiem, że płacisz raz a próbujesz do skutku? Czy to jakos inaczej?
jesli chodzi o in vitro do skutku to chyba jest to dobre, bo nie ponosisz kosztów za kazdym razem, tak? Nie zagłębiałam się w ten temat, ale rozumiem, że płacisz raz a próbujesz do skutku? Czy to jakos inaczej?
kaska31
mi niedobrze tak bylo do 3 miesiaca myslalm ze sie wykoncze brak apetytu tez byl wiec sie niemartw to normalne.dzieki Kasiu. O ty jedzeniu to wiem. robiłam tak jak miałam mdłości we wcześniejszych tygodniach a teraz od jakiś dwóch tygodni apetytu bark całkowicie. A niedobrze mi znowu od wczoraj. Mam nadzieje ze mi przejdzie. A oslabienie to mam ciagle taka bez życia jestem.
kaska31
dziewczyny bardzo mi przykro ale nie ma co sie podawac trzeba probowac wkoncu sie uda.
Na początek chciałam się przywitać. Podczytuje już was od dłuższego czasu a dokładniej to od listopada 11', kiedy to pierwszy raz podchodziłam do ivf, niestety nie udanego. Dziś jestem 6 dpt 5-dn. zarodków i zgodnie z zaleceniami kliniki zrobiłam II weryfikacje - B-HCG wyszła 11. Poratujcie swoim doświadczeniem, czy mogę jeszcze na coś liczyć, czy znacie podobne przypadki?
Magdusia 31
Lili27 witaj!
Wynik powyżej 5 wskazuje ciążę więc myślę, że kolejna weryfikacja tylko pokaże wzrost bety i tego Ci życzę.
Gdzie podchodziłaś do ivf???
Wynik powyżej 5 wskazuje ciążę więc myślę, że kolejna weryfikacja tylko pokaże wzrost bety i tego Ci życzę.
Gdzie podchodziłaś do ivf???
reklama
Magdusia 31
hope kochana bardzo mi przykro ,że się nie udało-nie poddawaj się, bo w końcu dla Was też słonko zaświeci
Podziel się: