reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
w takim razie moj wykres nie jest aktualny :) hehehe ale progesteron to mam naprawde duzo za niski nie ?

bete robie 04.06 a sikańca jak będę mieć odwagę to może w niedziele...
Na progesteronie to ja się nie znam... nie mam pojęcia:(
ja tam myślę że twoja jutrzejsza betka będzie wyższa jak ostatnio i cię miło zaskoczy...

Joweg jak chcesz żeby pomiary były prawidłowe to nastaw sobie budzik np. na 8 i mierz zawsze o tej porze i przed wstaniem z łóżka - to ważne bo po przebudzeniu jak się ruszamy to tempka zaczyna skakać. Pomiar musi być po min 3h snu więc nie po nocnych balach. Spróbuj tradycyjnym termometrem jeśli masz, bo ten może zaniżać, może wcale nie masz takiej niskiej temp tylko sprzęt źle mierzy. Przecież u przeciętnego ludzia nawet pod pachą wyskakuje normalnie 36,6-36,7 - a co dopiero wew. ciała, gdzie jest przynajmniej 0,5 stopnia więcej.
Aniołeczek podesłała dobrą stronkę do lektury.

joweg który dzisiaj masz dzień po transferze? Ja myślałam, że się poddałaś ale widzę że wciąż walczysz ;) Jutro robisz bete ponownie?

Joweg- juz Ci pisałam , ze mimo brania progesteronu 3dpt Moj poziom był tez 9 czyli tak jak u Cuebie. Lekarz mi zwiększył dawkę i potem miałam 11 a potem 13. Zawsze miałam niski i sie tez stresowalam ze nie utrzymam ciąży . Ale ponoć np Duphaston nie wychodzi w badaniu krwi wiec tak naprawdę ten poziom jest wyższy .

na samym poczatku opitole last time...nie powiedzialas nam o tescie? mimo, ze z samego rana o ciebie pytalam??!! o nieeeee... ale ty jestes...weeezzz:-D
masz szczescie, ze test pozytywny!!:-) bardzo ci gratuluje, ale jeszcze cichutko, czekam na betke!! :*

no a teraz JA na tapete:
po wizycie chcialo mi sie wyc do ksiezyca i bylam tak na siebie zla, ze myslalam, ze sama sobie przyloze kopa w du.pe!
niestety zle odpowiadam na wyciszanie, a wlasciwie nie odpowiadam, moj organizm nie chce sie wyciszyc, LH mam 4 a powinnam miec mniej niz 3...
szef pytal czy boli mnie glowa no i cos tam ja czulam caly czas, ale to bardziej takie ćmienie bylo, niz bol...a to juz oznaczalo, ze moj organizm sie nie wycisza...
takze teraz walcze do poniedzialku ze zdwojona sila, tym razem podwojna dawka diphereliny...
chcialabym, zeby w poniedzialek na kolejnej wizycie moje LH spadlo na leb na szyje!:wściekła/y:
poza tym juz dostalam recepte na Gonal, wykupiony czeka na swoja kolej do wstrzykiwan!
ciagle mam pod gore, ale moze to oznacza, ze kiedys bede miala z gory...:confused2:

Miliaa - przy podwojnej dawce LH spadnie szybko, nie martw sie! a potem to juz tylko z gorki zobaczysz, bedzie dobrze:tak:

reklama
Do góry