reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Asinka Kochana aż się serce kraje :(
A czy np. w Stanach nie ma jakiejś terapii?
jest ale nie stac nas na nia...a w niemczech nie chca jej zrefundowac..ma wyprubowac ta chemie ktora bierze od tygodnia ..ma ja brac miesiac...ale boje sie ze pozniej moze byc za pozno.. ale lekarze i ubezpieczalnia maja to gdzies...boze nie wiem dlaczego zycie jest tak niesprawiedliwe..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem wiem ze to ciezkie jak ktos kogo kochasz cierpi a ty nie mozesz mu pomoc.
Hmm a to nie jest tak ze u was w De sa inne jednostki markerow? Jestes pewna ze wynik bylby taki sam w waszym labie
no przelicznik ten sam jest obok zawsze sa widełki i pisze jaka jest norma itd. morfologia to same wykrzykniki czerwone ...no dla mnie to przykre ta bezradnosc.. niemoc straszne

pomagam mu ile tylko moge .. ale ciezko mi .. ahh mowie wam.dziewczyny mozna oszalec z tego wszystkiego.. nie chce zostac sama ..nie chce stracic jedynej miłosci mojej .. to jest straszne

Az łzy mi sie cisną do oczu, dla mnie to jest niewyobrażalne, jak ziszczenie najgorszego koszmaru! Ale jedno jest pewne - bez względu na to jak bardzo jesteś przerażona musisz zrobić wszystko żeby o niego walczyć! A my w miarę możliwości będziemy sie starały podtrzymać cię na duchu!

A teraz idź i przytul sie do tej Twojej miłości o powiedz mu jak bardzo go kochasz i ze musi walczyć dla Was i dla Ciebie!

Tule Cię mocno bardzo!

jest ale nie stac nas na nia...a w niemczech nie chca jej zrefundowac..ma wyprubowac ta chemie ktora bierze od tygodnia ..ma ja brac miesiac...ale boje sie ze pozniej moze byc za pozno.. ale lekarze i ubezpieczalnia maja to gdzies...boze nie wiem dlaczego zycie jest tak niesprawiedliwe..

A próbowaliście zbiórki, np pomagam.pl, tam możecie sie wpisać opowiadając swoją historie i ludzie mogą pomoc. Facebook tez jest pomocny. Najnormalniej w świecie proście o wsparcie - ja sama pomogę choć trochę. Przemysl sprawę! Może warto.

reklama

a jak bys na mocy jakiejs fundacji zaczeła zbierać pieniążki na tą terapię w Stanach?? ile kosztuje?

Do góry