Podaj konto ja po wypłacie mogę wpłacić tyle ile będę mogła zawsze będzie raźniej bo my fajne babki jesteśmy I chcemy abys była szczęśliwa i aby mąż przebieral brudne pampersykochane jestescie naprawde..az sie popłakałam bo prosiłam o pomoc bliskich z rodziny ale zawsze słyszałam odmowe..to przykre..a tutaj tak naprawde obce osoby i takie wielkoduszne .. jestem w szoku
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
misis188
Fanka BB :)
Kocgana bo on sam sie boi jak cholera po prostu placze teraz. Straszne jest to wszystko co nas dotyka ;(kochane jestescie..tule go ciagle ile tylko moge robie mu soczki sama zeby tylko wyniki mu troche podrosły.pytam na co ma ochote do jedzenia.głaszcze mowie ze kocham podaje leki przeciwbolowe w nocy czuwam czy wszystko dobrze czasem nawet nasłuchuje czy oddycha..czasem płacze gdy spi zeby nie widział.. mowie mu ze musi walczyc dla mnie i moze dla naszego przyszłego bobasa..ale sama widze ze traci nadzieje ze jest coraz słabszy ze coraz bardziej go boli,czasem widze łzy w jego oczach ..
asinka89
jeden wlew kosztuje 15tys euro a robia 2 na miesiac.. terapia trwa do skutku az zmiany sie cofna albo zatrzymaja... rozmawiałam z wieloma fundacjami ale chca wszystko a połowe papierow nie chce nam nikt napisac np. koszt immunoterapi bo jest ona jakby przyznana ale najpierw musi byc chemia niemiecka firmy bayer wiadomo.. ma to trwac miesiac jesli sie nie poprawi to niby dadza ta terapie z stanow.. nikt niczego nie chce napisac zeby nie wyszło ze nie chca pomoc albo cos... tak to wyglada..a jak bys na mocy jakiejs fundacji zaczeła zbierać pieniążki na tą terapię w Stanach?? ile kosztuje?
załóż i daj znakwłasnie czytam na pomagam.pl i chyba załoze tam mezowi konto ...musze siasc nad tym jutro i poczytac...bo jesli chodzi o fundacje to jakas masakra jest plik papierow a pozniej odmowa..
załóż to konto i daj nam znaka.Dwie chętne już maszjeden wlew kosztuje 15tys euro a robia 2 na miesiac.. terapia trwa do skutku az zmiany sie cofna albo zatrzymaja... rozmawiałam z wieloma fundacjami ale chca wszystko a połowe papierow nie chce nam nikt napisac np. koszt immunoterapi bo jest ona jakby przyznana ale najpierw musi byc chemia niemiecka firmy bayer wiadomo.. ma to trwac miesiac jesli sie nie poprawi to niby dadza ta terapie z stanow.. nikt niczego nie chce napisac zeby nie wyszło ze nie chca pomoc albo cos... tak to wyglada..
misis188
Dokladnie napisz konto. A tak dodatkowo to jak miałam fb to natrafilam kiedys na strone mlodej dziewczyny chorej na mukowiscydozę. Opisała swoja chorobe i co jakis czas wrzucala zdjęcia. Śledziłam ja na bierzaco i co jakis czas robilam przelew. Nie duży, 20 zl, ale to zawsze cos. Jak potrzebowała opatrunki to pisala na fb i zawsze znalazl sie ktoś kto przysłał. Pomysł tez o czyms takimPodaj konto ja po wypłacie mogę wpłacić tyle ile będę mogła zawsze będzie raźniej bo my fajne babki jesteśmy I chcemy abys była szczęśliwa i aby mąż przebieral brudne pampersy
misis188
Dobranoc kochana i trzymaj sie :*nic kochane ide spac bo jutro musze odebrac ojca z szpitala o 7 pozdrawiam i do jutra dobranoc
Dobranoc kochana tu napewno sie znajdzie parę nas które pomogą ja z miłą chęcią pomogę tyle ile będę mogła nie zostaniesz sama tak jak mówią w kupie raźniejnic kochane ide spac bo jutro musze odebrac ojca z szpitala o 7 pozdrawiam i do jutra dobranoc
reklama
meg86
Na wcześniej wizycie mówił że chłopak a dzisiaj nie chciał się pokazaćJakie ślicznosc już wiesz co będzie czy jesZcze nie chce się ujawnić ?
Podziel się: