reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kochane jestescie naprawde..az sie popłakałam bo prosiłam o pomoc bliskich z rodziny ale zawsze słyszałam odmowe..to przykre..a tutaj tak naprawde obce osoby i takie wielkoduszne .. jestem w szoku

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podaj konto ja po wypłacie mogę wpłacić tyle ile będę mogła zawsze będzie raźniej bo my fajne babki jesteśmy ;) I chcemy abys była szczęśliwa i aby mąż przebieral brudne pampersy ;)

reklama
kochane jestescie..tule go ciagle ile tylko moge robie mu soczki sama zeby tylko wyniki mu troche podrosły.pytam na co ma ochote do jedzenia.głaszcze mowie ze kocham podaje leki przeciwbolowe w nocy czuwam czy wszystko dobrze czasem nawet nasłuchuje czy oddycha..czasem płacze gdy spi zeby nie widział.. mowie mu ze musi walczyc dla mnie i moze dla naszego przyszłego bobasa..ale sama widze ze traci nadzieje ze jest coraz słabszy ze coraz bardziej go boli,czasem widze łzy w jego oczach ..

Kocgana bo on sam sie boi jak cholera :( po prostu placze teraz. Straszne jest to wszystko co nas dotyka ;(

a jak bys na mocy jakiejs fundacji zaczeła zbierać pieniążki na tą terapię w Stanach?? ile kosztuje?
jeden wlew kosztuje 15tys euro a robia 2 na miesiac.. terapia trwa do skutku az zmiany sie cofna albo zatrzymaja... rozmawiałam z wieloma fundacjami ale chca wszystko a połowe papierow nie chce nam nikt napisac np. koszt immunoterapi bo jest ona jakby przyznana ale najpierw musi byc chemia niemiecka firmy bayer wiadomo.. ma to trwac miesiac jesli sie nie poprawi to niby dadza ta terapie z stanow.. nikt niczego nie chce napisac zeby nie wyszło ze nie chca pomoc albo cos... tak to wyglada..

jeden wlew kosztuje 15tys euro a robia 2 na miesiac.. terapia trwa do skutku az zmiany sie cofna albo zatrzymaja... rozmawiałam z wieloma fundacjami ale chca wszystko a połowe papierow nie chce nam nikt napisac np. koszt immunoterapi bo jest ona jakby przyznana ale najpierw musi byc chemia niemiecka firmy bayer wiadomo.. ma to trwac miesiac jesli sie nie poprawi to niby dadza ta terapie z stanow.. nikt niczego nie chce napisac zeby nie wyszło ze nie chca pomoc albo cos... tak to wyglada..

załóż to konto i daj nam znaka.Dwie chętne już masz :)

nic kochane ide spac bo jutro musze odebrac ojca z szpitala o 7 pozdrawiam i do jutra dobranoc

Podaj konto ja po wypłacie mogę wpłacić tyle ile będę mogła zawsze będzie raźniej bo my fajne babki jesteśmy ;) I chcemy abys była szczęśliwa i aby mąż przebieral brudne pampersy ;)
Dokladnie napisz konto. A tak dodatkowo to jak miałam fb to natrafilam kiedys na strone mlodej dziewczyny chorej na mukowiscydozę. Opisała swoja chorobe i co jakis czas wrzucala zdjęcia. Śledziłam ja na bierzaco i co jakis czas robilam przelew. Nie duży, 20 zl, ale to zawsze cos. Jak potrzebowała opatrunki to pisala na fb i zawsze znalazl sie ktoś kto przysłał. Pomysł tez o czyms takim

reklama
Do góry