No to teraz na betę smigaj[emoji4][emoji110]Zobacz załącznik 824423 Dziewczyny pokusiłam sie dzisiaj o sikacza. 7 dpt i widać słabą krechę, ale widać! Całą noc śniły mi się pozytywne testy i chyba sobie wyśniłam
reklama
Moja beta w 7dpt byla ok 51 i test slaba kreska wiec mysle ze mozesz szybciej na ta bete[emoji6]Dokładnie w ten sam dzień. Miałam podaną blastkę. Ale niestety betę mam zrobić dopiero w następny wtorek a nie wytrzymałabym do tego czasu.
M@gda
Moderatorka
No poczytalabym te umowy... odszkodowanie za.pobyt w SZPITALU to odszkodowanie za pobyt w szpitalu. Nie bylas przeciez w sanatorium.Wiecie że mi odmówili wypłaty ubezpieczenia za pobyt w szpitalu bo ciąża to nie choroba nie ważne że były komplikacje... Szkoda gadać
Czy w umowie z ubezpieczycielem jest jakis wyjatek odmoszacy sie do ciazy?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Obsmarowane gole baby w ciazy tanczace przenogniskuMagda czytaj dalej [emoji14] my tez Was troche obsmarowałyśmy
M@gda
Moderatorka
A swoja droga, skad wiedzialas ze o tobie bedziemy gadac najwiecej?? Spotkanie 2,5h a poltorej godziny o dżoasi gadalysmyMagda czytaj dalej [emoji14] my tez Was troche obsmarowałyśmy
Jejku to mialas dodatkowego stracha, trzymam mocno kciuki [emoji110] [emoji256]Hej jestem juz po amiopunkcji nie było tak źle wyniki za trzy tygodnie, ale babeczka która była przedemną tak krzyczała z bólu aż miałam problem zwypełnianiem papierków do podpisania tak mi się ręce trzęsły. Weszłam do gabinetu i doktor powiedział że pacjętka przedemną miała bardzo mało wód płodowych i nie udało się ich pobrać , kłuli ją pare razy.
dżoasia
Fanka BB :)
bo mnie uszy piekły i mam żabę na języku (żart) a co tam o mnie było bo zapomnieli wam podsłuch podłożyć?A swoja droga, skad wiedzialas ze o tobie bedziemy gadac najwiecej?? Spotkanie 2,5h a poltorej godziny o dżoasi gadalysmy
dżoasia
Fanka BB :)
czekoladą?Obsmarowane gole baby w ciazy tanczace przenognisku
M@gda
Moderatorka
Bo my w jakis malo swiatowej kanjpie siedzialysmy. Nie bylo podsluchu przy kazdym stolikubo mnie uszy piekły i mam żabę na języku [emoji14] (żart) a co tam o mnie było bo zapomnieli wam podsłuch podłożyć?
reklama
M@gda
Moderatorka
Czekolada moze byc. Ale blotko lepiej od komarow chroniczekoladą?
Podziel się: