walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dziewczyny pomocy. Odebralam wyniki M cytomegalii i ja ich zupelnie nie rozumiem...
IgG dodatni
IgM ujemny
Co to znaczy?? :-(
IgG dodatni
IgM ujemny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to chyba ok..? Te wirusowe to chyba wszystkie są ok jak igm jest ujemny (a igg dodatni świadczy o obesnosci przeciwciał)Dziewczyny pomocy. Odebralam wyniki M cytomegalii i ja ich zupelnie nie rozumiem...
IgG dodatni
IgM ujemny
Czytam właśnie info na ich stronie, porozmawiam potem z mężem, jutro z dr i pewnie się zdecydujemy zrobić to badanie. Zadzwonię też jutro na tą infolinię i zapytam jak to dokładnie ma wyglądać. Ty dość długo już czekasz na wyniki? Jaki tam jest standardowy czas oczekiwania?
Dziekuje,bo juz sie przestraszylam.to chyba ok..? Te wirusowe to chyba wszystkie są ok jak igm jest ujemny (a igg dodatni świadczy o obesnosci przeciwciał)
Super. Kciukow nie puszczamyDzwoni z laboratorium!!
Moje trzy małe kruszynki dają radę
Pięknie się dzielą dziś już mają kolejno po 8, 6 i 4 blastomerów
Ciotki trzymajcie kciuki !! Plisss
kartka w dłoń i rzuć mu ja na biurkoZaraz wchodzę chyba że wcześniej dostanę zawału tak się boję. Też tak macie że przed gabinetem tracicie całą waleczność i stajecie się małymi robaczkami?
Igg ze przechodzil cytomegalie ale musial napewno z pol roku temu skoro igm jest ujemny tzn ze teraz jest okDziewczyny pomocy. Odebralam wyniki M cytomegalii i ja ich zupelnie nie rozumiem...
IgG dodatni
IgM ujemny