reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kiedyś tu Roksi pisała,ze dzięki burakom w tydzień obniżyła, wiec smacznego [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
To ja polecam krem z buraków. Buraki zawijam w zlotko każdy odobno i pieke w piekarniku 50 min w 180 stopniach. W miedzyczasie gotuje bulion warzywny. Sciagam skore z burakow, kroje i wrzucam do biulionu. Miksuje i serwuje z łyżką jogurtu greckiego-pycha. Sama zupa smakuje ja buraczki do drugiego dania ale z lyzka jogurtu jest,rewelacja!!!

reklama
tiaaa... zapodaje se od rana to co @MoKa wczoraj wrzuciła hehe :p
mi tylko szkoda, że to tyle trwa... bo na swój sposób już to jakoś przeżyłam i przetrawiłam...
Biedaki tak chciały zostać z mamusia, że nawet krwotok i tabletki poronne od babci prlowej ich nie wyeksmitowały
Utwór nie w moim typie... Wolę country ;)
Nic się nie martw maluchy na pewno wyryly dla kolejnych kropków całą litanie w macicy że mają zostać ;)
Przeczytają i już na bank zostaną z Mamusia :tak:

To ja polecam krem z buraków. Buraki zawijam w zlotko każdy odobno i pieke w piekarniku 50 min w 180 stopniach. W miedzyczasie gotuje bulion warzywny. Sciagam skore z burakow, kroje i wrzucam do biulionu. Miksuje i serwuje z łyżką jogurtu greckiego-pycha. Sama zupa smakuje ja buraczki do drugiego dania ale z lyzka jogurtu jest,rewelacja!!!
Buraczki :):):) dzis zrobie salatke z burakow i fety :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli lubisz "dziwne" połączenia to polecam podsmażyć cebulkę, dodać jabłko i poddusić, potem dodać takie upieczone buraczki jak robisz i podlać mlekiem kokosowym. Do tego bulion warzywny lub rosół z wczoraj :D Zblendować i doprawić czosnkiem, koperkiem i octem jabłkowym ;)

Tak, brzmi jak plan! Ognisko, gole baby, czesc z nich w ciazy (a najlepiej wszystkie) i kon ciagniety przez gola babke na rowerze wokol ogniska! Tak!! Widze to oczami wyobraźni ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem dziewczyny co Wy bierzecie, ale podzielcie sie, albo przynajmniej dajcie namiary na dealera [emoji3][emoji33]

Ostatnia edycja:

Można do tego jeszcze dodać trochę fasoli czerwonej - dobre białko roślinne [emoji3] i oliwy z oliwek [emoji3]

reklama
Do góry