reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiecie że mi odmówili wypłaty ubezpieczenia za pobyt w szpitalu bo ciąża to nie choroba nie ważne że były komplikacje... Szkoda gadać

Wiecie że mi odmówili wypłaty ubezpieczenia za pobyt w szpitalu bo ciąża to nie choroba nie ważne że były komplikacje... Szkoda gadać
Ehh no niestety z tymi ubezpieczycielami to często tak jest :/
no jak ciąża przebiega prawidłowo, to tak oczywiście nie jest to choroba, ale jak sa komplikacje to już chyba powinno być inaczej traktowane.

Hej jestem juz po amiopunkcji nie było tak źle wyniki za trzy tygodnie, ale babeczka która była przedemną tak krzyczała z bólu aż miałam problem zwypełnianiem papierków do podpisania tak mi się ręce trzęsły. Weszłam do gabinetu i doktor powiedział że pacjętka przedemną miała bardzo mało wód płodowych i nie udało się ich pobrać , kłuli ją pare razy.
Bosze... musialas sie bardzo zestresowac... bardzo jej wspolczuje. Tobie zycze dobrych wynikow!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba że by tańczyły na golasa...to pewnie nikt by im nie przerwał:p:D
I byłyby w tv...razem z Tamizą ciągnącą konia za rowerem :D
Tak, brzmi jak plan! Ognisko, gole baby, czesc z nich w ciazy (a najlepiej wszystkie) i kon ciagniety przez gola babke na rowerze wokol ogniska! Tak!! Widze to oczami wyobraźni ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry