reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No poczytalabym te umowy... odszkodowanie za.pobyt w SZPITALU to odszkodowanie za pobyt w szpitalu. Nie bylas przeciez w sanatorium.
Czy w umowie z ubezpieczycielem jest jakis wyjatek odmoszacy sie do ciazy?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma. Ale odp mi ze liczy się tylko pobyt w szpitalu spowodowany choroba a ciąża i wszystko co z nią związane nie jest według nich choroba. Wysłali mi nawet definicje choroby haha trudno ale mam nadzieję że za urodzenie dziecka mi zapłacą :)

reklama
Hej dziewczyny,
1wrzesnia miałam punkcję (moją historię znacie zero zarodków zero komórek) później miałam plamienia ok 3 dni po dwóch tygodniach dostałam okres , trwał 5 dni. Parę dni przerwy , w których przytulałam się z moim M dość często....i teraz od tygodnia znów plamie...choc do miesiączki jeszcze długo... Najpierw takim ciemno brązowy śluz teraz taki jasny jak tofii...nie miałam igdy takiego tofii sluzu....jest dość gęsty. Nie biorę żadnych leków tylko witaminy do ustnie. Martwić się? To normalne?

Hej dziewczyny,
1wrzesnia miałam punkcję (moją historię znacie zero zarodków zero komórek) później miałam plamienia ok 3 dni po dwóch tygodniach dostałam okres , trwał 5 dni. Parę dni przerwy , w których przytulałam się z moim M dość często....i teraz od tygodnia znów plamie...choc do miesiączki jeszcze długo... Najpierw takim ciemno brązowy śluz teraz taki jasny jak tofii...nie miałam igdy takiego tofii sluzu....jest dość gęsty. Nie biorę żadnych leków tylko witaminy do ustnie. Martwić się? To normalne?
Być może to po hormonach masz rozregulowany organizm... ale może to być objaw jakiejś infekcji. Może wizyta lub jakiś posiew z pochwy/szyjki macicy?

Hej dziewczyny,
Sądzę,że to po stymulacji. Niestety bardzo obciąża ona organizm i mogą się zdarzać tego typu "plamienia". Raczej nie jest to powód do zmartwień, jednak gdyby się to nasilało warto skonsultować z gin, może to tez być jakaś np infekcja.

reklama
Do góry