dżoasia
Fanka BB :)
rozwalaszWszystkie na koniu, a koń na rowerze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozwalaszWszystkie na koniu, a koń na rowerze
jest... 2790 czyli dupa, idę jutro po skierowanie
Super. Teraz betaZobacz załącznik 824423 Dziewczyny pokusiłam sie dzisiaj o sikacza. 7 dpt i widać słabą krechę, ale widać! Całą noc śniły mi się pozytywne testy i chyba sobie wyśniłam
sprawdzę, sprawdzę ale mam nadzieję że już mi nie każą czekać[emoji30] poczekaj zobacz jeszcze na USG jutro, może z tamtego spada z nowego rośnie. Nie chce Ci dawać nadziei bo pewnie nic z tego ale warto sprawdzić co?
Czytam właśnie info na ich stronie, porozmawiam potem z mężem, jutro z dr i pewnie się zdecydujemy zrobić to badanie. Zadzwonię też jutro na tą infolinię i zapytam jak to dokładnie ma wyglądać. Ty dość długo już czekasz na wyniki? Jaki tam jest standardowy czas oczekiwania?@dżoasia przykro mi...
Jeśli jedynym wyjściem będzie teraz zabieg, może warto rozważyć badanie o którym wczoraj pisałyśmy. Dałoby Ci to odpowiedź czy to immunologia czy genetyka.
Kurde... strasznie mi przykro Kochana :-( nie wiem co powiedziec... okrutnie to niesprawiedliwe :/jest... 2790 czyli dupa, idę jutro po skierowanie
Tak tylko wspomniałam...no właśnie nie robiliśmy, bo lekarz powiedział, że do pierwszej procedury raczej nie trzeba. Teraz na razie musztarda o obiedzie bo mamy jeszcze 3 zarodki
Trzeba wierzyć,że to niestety tylko pech. Masz jeszcze 3 eskimoski i to jest mega powód do szybkiego pozbierania sie i pobownej walki. Szkoda,że ciągnęło sie to tyle czasu... :-(no właśnie nie robiliśmy, bo lekarz powiedział, że do pierwszej procedury raczej nie trzeba. Teraz na razie musztarda o obiedzie bo mamy jeszcze 3 zarodki
tiaaa... zapodaje se od rana to co @MoKa wczoraj wrzuciła heheTak tylko wspomniałam...
Nie martw się. Przy kolejnym podejściu musi już być dobrze!!
Ważne że dzieciaki na Was czekają!
Proszę myśl pozytywnie!
Strasznie mi przykro że musisz przez to wszystko przechodzić!